Тушкована яловичина в пиві з овочами - це насичене і смачне, а також ситне блюдо. Його і пропонує приготувати кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України.
"Тушкована яловичина - це просте і смачне блюдо, для приготування якого не потрібно докладати багато зусиль. Саме цим рецептом я хочу сьогодні з вами поділитися - будемо готувати м'ясо, тушковане в пиві з овочами. Завдяки пиву страва виходить дуже насиченою за смаком, а тому, що я використовував овочі, не потрібно готувати додатковий гарнір", - описав рецепт Клопотенко.
Яловичину наріжте досить великими шматками. Вибирайте задню частину, тому що вона ідеально підходить для тушкування або запікання.
Очистіть цибулю, моркву і ¼ кореня селери. Наріжте овочі: цибулю – тонкими пір'ями, селеру, моркву і солодкий перець – великою соломкою. Половину середнього перцю чилі порубайте тонкими кільцями. Розігрійте в казанку або каструлі з товстим дном 2 ст.л. соняшникової олії і викладіть всі овочі. Киньте по щіпці солі і перцю, смажте на середньому вогні, поки овочі не стануть м'якими. Це займе близько 5-7 хвилин.
Коли овочі стали більш м'якими, додайте в казанок нарізану яловичину. Готуйте все разом ще кілька хвилин. Додайте 1,5 ст. л. томатної пасти. Вона додасть страві легку томатну кислинку і збалансує смак.
Влийте в казанок пиво. Залийте інгредієнти так, щоб пиво трохи їх покрило. Акуратно перемішайте, щоб томатна паста і пиво розподілилися. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть на маленькому вогні під кришкою, так пиво не буде збігати.
Нові наукові дослідження вказують: частинки пластику, що містяться в деякій їжі можуть проникати в мозок, посилюючи депресію, тривожність та інші психічні розлади, передають Патріоти України. У збірці з чотирьох наукових статей, опублікованій у вівторо...
Лід часто прикладають до травмованих ділянок тіла, адже він зменшує біль та знімає набряк. Але чи можна протирати льодом обличчя задля покращення стану шкіри?Насправді необережне охолодження може бути небезпечним для обличчя та навіть спричинити опіки....