Тушкована яловичина в пиві з овочами - це насичене і смачне, а також ситне блюдо. Його і пропонує приготувати кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України.
"Тушкована яловичина - це просте і смачне блюдо, для приготування якого не потрібно докладати багато зусиль. Саме цим рецептом я хочу сьогодні з вами поділитися - будемо готувати м'ясо, тушковане в пиві з овочами. Завдяки пиву страва виходить дуже насиченою за смаком, а тому, що я використовував овочі, не потрібно готувати додатковий гарнір", - описав рецепт Клопотенко.
Яловичину наріжте досить великими шматками. Вибирайте задню частину, тому що вона ідеально підходить для тушкування або запікання.
Очистіть цибулю, моркву і ¼ кореня селери. Наріжте овочі: цибулю – тонкими пір'ями, селеру, моркву і солодкий перець – великою соломкою. Половину середнього перцю чилі порубайте тонкими кільцями. Розігрійте в казанку або каструлі з товстим дном 2 ст.л. соняшникової олії і викладіть всі овочі. Киньте по щіпці солі і перцю, смажте на середньому вогні, поки овочі не стануть м'якими. Це займе близько 5-7 хвилин.
Коли овочі стали більш м'якими, додайте в казанок нарізану яловичину. Готуйте все разом ще кілька хвилин. Додайте 1,5 ст. л. томатної пасти. Вона додасть страві легку томатну кислинку і збалансує смак.
Влийте в казанок пиво. Залийте інгредієнти так, щоб пиво трохи їх покрило. Акуратно перемішайте, щоб томатна паста і пиво розподілилися. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть на маленькому вогні під кришкою, так пиво не буде збігати.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...