Швидкий рецепт простої закуски, яку можна приготувати і до свята, і для буденного обіду. Огірок дуже легко нарізати тонкими скибочками, використовуючи овощечистку, а потім трохи просушити на паперових рушниках, передають Патріоти України.
При бажанні для начинки можна використовувати сирний сир, змішаний за смаком зі свіжою зеленню і спеціями, або будь-яку іншу начинку.
Вам потрібно:
Злегка обсмажте горіхи на сухій сковороді і остудіть. Волоські дрібно порубати. Наріжте зелену цибулю. З лимона вичавіть сік. Натріть цедру на дрібній тертці — потрібна приблизно 1 столова ложка. Змішайте сир з горіхами, зеленню, соком, цедрою, перцем і сіллю.
Огірок наріжте уздовж дуже тонкими смужками. Найзручніше це робити овощечисткой. Намажте кожну смужку сирною сумішшю і поверніть в рулетик. Для надійності можна закріпити роли шпажкою.
Вам потрібно:
Наріжте огірки уздовж дуже тонкими смужками. Найлегше це зробити за допомогою овочечистки. Промокніть овочі паперовими рушниками.
Очистите авокадо. Подрібніть часник і листя м'яти.
Розімніть авокадо виделкою разом з фетою, лимонним соком, часником і перцем. Додайте м'яту.
Намажте кожну огіркову смужку начинкою і поверніть рулетиком.
Вам потрібно:
Рибу наріжте тонкими скибочками, огірки - тонкими довгими стрічками.
Засолити сьомгу або форель можна і в домашніх умовах.
На кожен шматочок риби викладіть сир і загорніть, щоб вийшов невеликий рулетик.
Кожен рулетик оберніть огірковою стрічкою і закріпіть шпажкою.
Якщо огіркові стрічки занадто довгі, розріжте їх навпіл. Прикрасьте закуску гілочками петрушки.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...