Змішайте тепле молоко, цукор, сіль, яйце, дріжджі. Додайте половину борошна, вимішайте.
Додайте розтоплене вершкове масло, перемішайте. Всипте решту борошна та замісіть тісто.
Перекладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і рушником та залиште в теплі на 1,5-2 години.
Коли тісто підійшло, обійміть його та викладіть на робочу поверхню, скачайте в кулю та залиште на 5 хвилин, накривши харчовою плівкою.
Присипте тісто борошном, розкачайте в прямокутник, товщиною 5-6 мм.
Розріжте на маленькі прямокутники, зробіть надрізи, як показано на фото:
Загорніть в трубочку та викладіть у форму для запікання. Накрийте плівкою та рушником, залиште на 30 хвилин.
Змішайте кефір з жовтком та куркумою і залийте булочки після зазначеного часу. Змастіть пензликом кожну булочку.
Випікайте в розігрітій духовці до 170 º 25-30 хвилин.
Смачного!
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...