Порадуйте своїх рідних смачною випічкою! Рецепт дуже простий, передають Патріоти України.
Змішайте тепле молоко, цукор, сіль, яйце, дріжджі. Додайте половину борошна, вимішайте.
Додайте розтоплене вершкове масло, перемішайте. Всипте решту борошна та замісіть тісто.
Перекладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і рушником та залиште в теплі на 1,5-2 години.
Коли тісто підійшло, обійміть його та викладіть на робочу поверхню, скачайте в кулю та залиште на 5 хвилин, накривши харчовою плівкою.
Присипте тісто борошном, розкачайте в прямокутник, товщиною 5-6 мм.
Розріжте на маленькі прямокутники, зробіть надрізи, як показано на фото:
Загорніть в трубочку та викладіть у форму для запікання. Накрийте плівкою та рушником, залиште на 30 хвилин.
Змішайте кефір з жовтком та куркумою і залийте булочки після зазначеного часу. Змастіть пензликом кожну булочку.
Випікайте в розігрітій духовці до 170 º 25-30 хвилин.
Смачного!
Час прийому їжі може бути не менш важливим для процесу схуднення, ніж сама дієта. Все більше досліджень показують, як пізнє вживання їжі впливає на метаболізм та гормони, що контролюють голод, передають Патріоти України. Порушення природного ритму харч...
Правильний час для посадки картоплі — це один з ключових факторів, який впливає на врожай. Час посадки залежить від кількох факторів, таких як кліматичні умови, тип ґрунту, а також сорт картоплі. Щоб мати великий врожай, важливо дотримуватись певних ре...