Порадуйте своїх рідних смачною випічкою! Рецепт дуже простий, передають Патріоти України.
Змішайте тепле молоко, цукор, сіль, яйце, дріжджі. Додайте половину борошна, вимішайте.
Додайте розтоплене вершкове масло, перемішайте. Всипте решту борошна та замісіть тісто.
Перекладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і рушником та залиште в теплі на 1,5-2 години.
Коли тісто підійшло, обійміть його та викладіть на робочу поверхню, скачайте в кулю та залиште на 5 хвилин, накривши харчовою плівкою.
Присипте тісто борошном, розкачайте в прямокутник, товщиною 5-6 мм.
Розріжте на маленькі прямокутники, зробіть надрізи, як показано на фото:
Загорніть в трубочку та викладіть у форму для запікання. Накрийте плівкою та рушником, залиште на 30 хвилин.
Змішайте кефір з жовтком та куркумою і залийте булочки після зазначеного часу. Змастіть пензликом кожну булочку.
Випікайте в розігрітій духовці до 170 º 25-30 хвилин.
Смачного!
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...