Навряд чи знайдеться хоч один українець, який не любив би дерунів. А якщо приготувати деруни з м'ясним фаршем, то ця страва подарує справжнє свято вашим смаковим рецепторам. Однак, є один інгредієнт, який може зробити його ще смачнішим, передають Патріоти України.
Рецептом такої смакової феєрії, якою можна порадувати своїх домашніх у вихідний день наприкінці зими, поділилося видання Napensii.
Для приготування цієї страви знадобляться такі інгредієнти:
Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...