Найсмачніші деруни з м'ясним фаршем - названо інгредієнт, який зробить смак феєричним

Навряд чи знайдеться хоч один українець, який не любив би дерунів. А якщо приготувати деруни з м'ясним фаршем, то ця страва подарує справжнє свято вашим смаковим рецепторам. Однак, є один інгредієнт, який може зробити його ще смачнішим, передають Патріоти України.

Рецептом такої смакової феєрії, якою можна порадувати своїх домашніх у вихідний день наприкінці зими, поділилося видання Napensii.

Для приготування цієї страви знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля – 3 великі картоплини;
  • фарш зі свинини та яловичини – 200 г:
  • яйця – 1 ш.;,
  • сухий часник, паприка, перець, сіль – за смаком;
  • зелена цибуля та петрушка – за смаком.

Рецепт приготування

  1. Картоплю натираємо на тертці або ріжемо на шматочки і ретельно розбиваємо в блендері. Віджимаємо зайву рідину.
  2. Додаємо в натерту картоплю спеції, сіль та яйце.
  3. Туди ж відправляємо фарш і ретельно перемішуємо.
  4. Додаємо в деруни дрібно нарубану зелень – зелену цибулю та петрушку. Саме цей інгредієнт надасть страві неповторного аромату і свіжості. Зазвичай у дерунах використовують подрібнену ріпчасту цибулю. Однак, замінивши її зеленим аналогом і додавши петрушку, ви досягнете абсолютно оригінального смаку. А зелені вкраплення у дерунах нагадають, що весна вже зовсім близько.
  5. Ретельно перемішавши, викладаємо деруни столовою ложкою на сковороду і підсмажуємо з двох сторін до золотистості. Кожна сторона смажиться на середньому вогні трохи більше двох хвили

Все просто! Чим відмити жирні пластмасові контейнери, які погано пахнуть

четвер, 23 січень 2025, 5:40

Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...

Не робіть помилок! ТОП-5 продуктів, які не варто вживати при печії

середа, 22 січень 2025, 23:10

Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...