
Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.
Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.
Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.
Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.
Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.
При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!
Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...