Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.
Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.
Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.
Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.
Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.
При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!
У вересні, коли погода стає прохолоднішою, активність шкідників різко зростає. Щури та миші заходять до приміщень у пошуках тепла та їжі, а також зростає кількість тарганів. Якщо ці шкідники знайдуть постійне джерело їжі, вони не просто прийдуть, а й о...
Автомобільний ринок останніх років показує: уживані авто здатні бути не менш надійними за нові, а іноді й перевершувати їх за тривалістю служби. В умовах, коли пошук машини з ресурсом понад 320 тис. кілометрів стає частиною фінансового планування, експ...