Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.
Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.
Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.
Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.
Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.
При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!
Лавровий лист - це спеція, яка має унікальний смак та аромат. Додавши її до бульйонів, супів, рагу маринадів, других страв чи соусів, отримаємо у справі ніжну гіркувату нотки та трав'яний аромат, що беззаперечно підсилить смак. Втім, лавровий лист може...
Моделі автомобілів із Південної Кореї гідно конкурують на ринку з японськими та європейськими. Деякі з них здатні навіть перевершувати конкурентів. Пʼятірку найнадійніших корейських кросоверів підібрав SUV News, передають Патріоти України. Надійними дв...