Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.

Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.

Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.

Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.

При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!

Варто знати! Що суворо заборонено робити у Святвечір

понеділок, 22 грудень 2025, 8:15

Здавна Святвечір - це символічний день, коли родина готується до Різдва. У цей день сім’я збирається разом, вечеряє у дружній атмосфері, але без гучних веселощів. Серед наших предків існували деякі заборони. Однак вважалося, що дотримання простих прави...

Гіпертонія небезпечна! Ці продукти краще ніколи не класти на тарілку

понеділок, 22 грудень 2025, 7:51

Гіпертонія стає дедалі поширенішою, і правильне харчування має вирішальне значення для контролю тиску. Дієтологи радять уникати продуктів, які підвищують ризик ускладнень, передають Патріоти України. Що варто виключити:. Дієтологи радять дотримуватися ...