
Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.
Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.
Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.
Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.
Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.
При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...
Картопля належить до списку стратегічних продуктів для українців. Ціни на картоплю цього року не повинні суттєво зростати, прогнозують експерти, передають Патріоти України. А городників, які сами вирощують овоч, цікавить, як підготувати ґрунт, щоб наст...