Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування цієї смакоти нам потрібно:
Курячі крильця – 1,5 кг
Часник – 10-12 зубчиків
Мед – 2 ст. л.
Соєвий соус – 180 г
Паприка – 2 ст. л.

Крильця миємо і замочуємо на 1-2 години в маринаді.

Щоб його приготувати, видавлюємо через часникодавку часник. Додаємо соєвий соус, паприку, мед. Сіль не треба, бо в соєвому соусі її достатньо для цих ніжних частин курки.

Викладаємо крильця на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів. Після цього перевертаємо і печемо ще 30 хвилин.

При такій невисокій температурі вони не смажаться, а томляться в духовці. М’ясо тоді легко відділяється від кісточки, а скоринка виходить хрумка та апетитна!

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...