Це майже класичний рецепт відбивних, але з одним цікавим продуктом в складі. Просто додаєте трохи лимонного соку в кляр і все, у вас нова і оригінальна страва, передають Патріоти України.
М’ясо готуємо як зазвичай, ріжемо порційними шматками, відбиваємо і маринуємо в самих різних спеціях на свій смак.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем і додаємо лимонний сік, перемішуємо. Обвалюємо відбивні в борошні, потім в яйце і обсмажуємо.
Відбивні виходять м’якими і соковитими, ароматними, м’ясо дуже ніжне.
Якщо ви хочете, можна лимонним соком полити м’ясо разом зі спеціями і залишити маринуватися або ж, як я раніше сказала, збити з яйцями. У будь-якому випадку, виходить ідеально. До речі, для риби цей рецепт підходить ще більше, тільки не забудьте додати розмарин.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...