Це майже класичний рецепт відбивних, але з одним цікавим продуктом в складі. Просто додаєте трохи лимонного соку в кляр і все, у вас нова і оригінальна страва, передають Патріоти України.
М’ясо готуємо як зазвичай, ріжемо порційними шматками, відбиваємо і маринуємо в самих різних спеціях на свій смак.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем і додаємо лимонний сік, перемішуємо. Обвалюємо відбивні в борошні, потім в яйце і обсмажуємо.
Відбивні виходять м’якими і соковитими, ароматними, м’ясо дуже ніжне.
Якщо ви хочете, можна лимонним соком полити м’ясо разом зі спеціями і залишити маринуватися або ж, як я раніше сказала, збити з яйцями. У будь-якому випадку, виходить ідеально. До речі, для риби цей рецепт підходить ще більше, тільки не забудьте додати розмарин.
Священник Української Православної Церкви Володимир відповів на популярне серед українців запитання: чи справді заборонено користуватися виделками під час поминальних обідів, передають Патріоти України. У відео на своїй сторінці в TikTok отець Володими...
Жирні плями на одязі – проблема, з якою може зіткнутися кожен. Забруднити одяг можна будь-де: під час приготування їжі, сімейного застілля тощо, передають Патріоти України. Проблема жирних плям у поганому їх виведенні. Ці неприємні сліди глибоко проник...