Найсмачніші ліниві голубці в духовці - простий рецепт обіду нашвидкуруч

Голубці - дуже смачна, ситна і корисна для здоров'я всієї родини страва. Але, щоб приготувати їх, потрібно витратити багато часу. Пропонуємо вам взяти на озброєння простий рецепт лінивих голубців у духовці. Це дуже смачно і швидко, передають Патріоти України.

Ліниві голубці в духовці

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячого фаршу
  • 2-3 яйця
  • ¼ качана білокачанної капусти
  • 0,75 склянки рису
  • 150 мл томатного соусу
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • Спеції: лавровий лист, перець, сіль, цукор за смаком

Спосіб приготування:

Капусту наріжте дрібними кубиками, кілька листків залиште цілими. Рис зваріть до напівготовності, промивати відварений рис не можна!

Моркву натріть на дрібній тертці, цибулю порізати дрібними кубиками, злегка обсмажте овочі на соняшниковій олії без запаху. Змішайте з подрібненою капустою, яйцями, рисом і свинячим фаршем. Додайте спеції, добре перемішайте і сформуйте невеликі овальні котлети-голубці.

Дно форми для запікання застеліть цілим капустяним листям, розкладіть капустяно-м'ясні заготовки. Накрийте листям капусти і викладіть ліниві голубці другим шаром, знову покладіть листя капусти.У томатний соус додайте цукор (приблизно 2 ч. л.), Влийте трохи окропу. Залийте вміст форми для запікання, рідина повинна покривати верхній шар капустяного листя. Покладіть пару горошин запашного перцю і лавровий лист. Запікайте при 200 градусах в духовці близько 50 хвилин. Подавайте гарячими зі сметанним соусом. Смачного!

Напій не розкриється належним чином: Яку помилку роблять більшість людей коли заварюють чай

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:40

ЧЧай може збадьорити або заспокоїти людини. Однак, смак напою іноді не розкривається через помилки під час приготування. Отже, треба з'чцам, скільки часу потрібно заварювати та як вибрати якісний чай. . При написанні матеріалу використовувались такі...

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...