Якщо у вас обмаль часу, а шлунок просить чогось смачненького, тоді цей неперевершений рецепт саме для вас, передають Патріоти України.
Готується дуже швидко, виходить дуже смачно і розлітається за кілька секунд. Будете шкодувати, що не приготували подвійну порцію.
• 2 пачки печива «До кави» або «Топлене молоко»;
• 200 грам солодко-вершкового масла;
• 1 баночка згущеного молока;
• 200 мл. свіжого пастеризованого молока.
• 1 плиточка шоколаду;
• 50 мл. свіжого пастеризованого молока;
• 30 грам солодко-вершкового масла.
1. Блендером чи міксером збиваємо солодко-вершкове масло до пишного вигляду, тоді додаємо згущене молоко і збиваємо далі.
2. Наше печиво дістаємо із упаковочок, викладаємо в посудину та заливаємо зверху молоком, щоб воно намокло. Також можна кожну печенюшку по черзі опускати в молоко, якщо не скористалися першою порадою.
3. Беремо роз’ємну форму для випічки і застеляємо її дно харчовою плівкою або пергаментом. Викладаємо ряд печива і змазуємо кремом, зверху знову печиво і знову крем. Повторюємо цю не хитру техніку, доки не закінчаться інгредієнти.
4. Для приготування найсмачнішої глазурі беремо наш шоколад і ставимо у каструльку або миску, зверху додаємо молоко та масло. Все це топимо на водяній бані. І весь час гарно помішуємо
5. Ставимо нашу глазур, щоб охолола.
6. Заливаємо зверху торт глазур’ю і відправляємо на деякий час настоятися для кращого смаку.
Смачного!
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...