Найсмачніший десерт для дорослих і дітей! Вам потрібно лише 15 хв вашого часу та кілька інгредієнтів

Якщо у вас обмаль часу, а шлунок просить чогось смачненького, тоді цей неперевершений рецепт саме для вас, передають Патріоти України.

Готується дуже швидко, виходить дуже смачно і розлітається за кілька секунд. Будете шкодувати, що не приготували подвійну порцію.

Нам знадобиться:

• 2 пачки печива «До кави» або «Топлене молоко»;
• 200 грам солодко-вершкового масла;
• 1 баночка згущеного молока;
• 200 мл. свіжого пастеризованого молока.

Для красивої глазурі:

• 1 плиточка шоколаду;
• 50 мл. свіжого пастеризованого молока;
• 30 грам солодко-вершкового масла.

Засікайте час, починаємо готувати:

1. Блендером чи міксером збиваємо солодко-вершкове масло до пишного вигляду, тоді додаємо згущене молоко і збиваємо далі.

2. Наше печиво дістаємо із упаковочок, викладаємо в посудину та заливаємо зверху молоком, щоб воно намокло. Також можна кожну печенюшку по черзі опускати в молоко, якщо не скористалися першою порадою.

3. Беремо роз’ємну форму для випічки і застеляємо її дно харчовою плівкою або пергаментом. Викладаємо ряд печива і змазуємо кремом, зверху знову печиво і знову крем. Повторюємо цю не хитру техніку, доки не закінчаться інгредієнти.

4. Для приготування найсмачнішої глазурі беремо наш шоколад і ставимо у каструльку або миску, зверху додаємо молоко та масло. Все це топимо на водяній бані. І весь час гарно помішуємо

5. Ставимо нашу глазур, щоб охолола.

6. Заливаємо зверху торт глазур’ю і відправляємо на деякий час настоятися для кращого смаку.

Смачного!

Отримаєте фігуру мрії! ТОП-7 щоденних звичок для зменшення об’єму талії

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:56

З огляду на величезну кількість суперечливих порад в Інтернеті, пошук правильного підходу для стрункості стає непростим завданням. Але для того, щоб схуднути, немає потреби кардинально змінювати харчування та дотримуватися кето, палео або інших модних ...

Смакота! Ледачий сніданок, який готують з вечора всього за 5 хвилин

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:12

Уявіть ситуацію. Ви відкриваєте холодильник, берете готовий сніданок та смачно їсте. Це не міф, а реальність. Таке може бути, якщо вечері зробити ледачу вівсянку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %, передають Патріоти України. Для ...