
Час осінніх вечорів вже в самому розпалі. Сьогодні вам розповімо смачний рецепт ароматних груш в тісті, щоб ваше чаювання з друзями і рідними стало набагато смачніше, зазначають Патріоти України.
Груші в тісті готувати дуже швидко, а подавати можна зі збитими вершками або карамеллю. Крім того, можна запропонувати до такого десерту смачний сир.
Вам потрібно:
Груші беремо бажано тверді і без м'якоті.
Добре миємо, вирізаємо середину і нарізаємо груші уздовж. Листкове тісто посипаємо цукром і красиво викладаємо груші.
Обрізаємо края і робимо з тіста хвостик до груші. Збиваємо яйце, змащуємо тісто. Викладаємо кожну грушку на деко.
Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів і відправляємо груші в тісті на 12-15 хвилин. Як тільки з'явиться золотистий колір тіста дістаємо груші і даємо їм охолонути.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...