Час осінніх вечорів вже в самому розпалі. Сьогодні вам розповімо смачний рецепт ароматних груш в тісті, щоб ваше чаювання з друзями і рідними стало набагато смачніше, зазначають Патріоти України.
Груші в тісті готувати дуже швидко, а подавати можна зі збитими вершками або карамеллю. Крім того, можна запропонувати до такого десерту смачний сир.
Вам потрібно:
Груші беремо бажано тверді і без м'якоті.
Добре миємо, вирізаємо середину і нарізаємо груші уздовж. Листкове тісто посипаємо цукром і красиво викладаємо груші.
Обрізаємо края і робимо з тіста хвостик до груші. Збиваємо яйце, змащуємо тісто. Викладаємо кожну грушку на деко.
Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів і відправляємо груші в тісті на 12-15 хвилин. Як тільки з'явиться золотистий колір тіста дістаємо груші і даємо їм охолонути.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...