Час осінніх вечорів вже в самому розпалі. Сьогодні вам розповімо смачний рецепт ароматних груш в тісті, щоб ваше чаювання з друзями і рідними стало набагато смачніше, зазначають Патріоти України.
Груші в тісті готувати дуже швидко, а подавати можна зі збитими вершками або карамеллю. Крім того, можна запропонувати до такого десерту смачний сир.
Вам потрібно:
Груші беремо бажано тверді і без м'якоті.
Добре миємо, вирізаємо середину і нарізаємо груші уздовж. Листкове тісто посипаємо цукром і красиво викладаємо груші.
Обрізаємо края і робимо з тіста хвостик до груші. Збиваємо яйце, змащуємо тісто. Викладаємо кожну грушку на деко.
Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів і відправляємо груші в тісті на 12-15 хвилин. Як тільки з'явиться золотистий колір тіста дістаємо груші і даємо їм охолонути.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...