
Час осінніх вечорів вже в самому розпалі. Сьогодні вам розповімо смачний рецепт ароматних груш в тісті, щоб ваше чаювання з друзями і рідними стало набагато смачніше, зазначають Патріоти України.
Груші в тісті готувати дуже швидко, а подавати можна зі збитими вершками або карамеллю. Крім того, можна запропонувати до такого десерту смачний сир.
Вам потрібно:
Груші беремо бажано тверді і без м'якоті.
Добре миємо, вирізаємо середину і нарізаємо груші уздовж. Листкове тісто посипаємо цукром і красиво викладаємо груші.
Обрізаємо края і робимо з тіста хвостик до груші. Збиваємо яйце, змащуємо тісто. Викладаємо кожну грушку на деко.
Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів і відправляємо груші в тісті на 12-15 хвилин. Як тільки з'явиться золотистий колір тіста дістаємо груші і даємо їм охолонути.
Солодке саме по собі не є абсолютним злом, однак раннє знайомство з цукром може мати серйозні наслідки для здоров’я в майбутньому. Про це свідчить нове дослідження, опубліковане в авторитетному медичному журналі BMJ, передають Патріоти України. Вчені з...
Спельта - це не модний суперфуд і не дорогий екзотичний продукт. Це забуте зерно з високим вмістом білка, заліза, цинку та пребіотиків, яке може покращити здоров’я серця, травлення та обмін речовин. Дієтологи рекомендують вживати його щонайменше двічі ...