Щоб не купувати ковбасу на бутерброди, приготуйте паштет із курячої печінки. Він дуже смачний та корисний. Шматочок у любленого хліба з печінковим паштетом - ідеальний варіант для перекусу, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть моркву й наріжте цибулю. Викладіть на сковорідку з олією та вершковим маслом. Покладіть цибулю, потім моркву. Обсмажуйте протягом 10 хвилин. Помийте печінку й покладіть на сковорідку до моркви та цибулі.
Посоліть, поперчіть, готуйте до зміни кольору 10 хвилин. Після цього влийте на сковорідку вершки й готуйте протягом 10 хвилин. Перекладіть все зі сковорідки у чашу блендера й збийте паштет. Викладіть у банку, залийте розтопленим вершковим маслом й поставте у холодильник.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...