Класна закуска з кабачків за 5 хвилин - кабачки по-корейськи. Можна заготовлювати на зиму, готувати салати і подавати навіть на святковий стіл, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Спочатку візьмемо дві невеликі морквини наріжемо їх соломкою, якщо у вас є терка для корейської моркви беріть її. Нарізаємо максимально тоненько.
Візьмемо кабачок, відрізаємо попки-плодоніжки. Кабачок нарізаємо так як моркву дуже тоненькою соломкою.
Додамо 2 столові ложки кунжутної олії, ви можете сміливо замінити на будь-яку рослинну (кунжутна олія дає родзинку і неповторний смак). Дві столові ложки соєвого соусу, коріандр, трохи посолити, додати трохи червоного перцю, яблучний оцет 6% буквально 1 чайну ложку. Натираємо часник 5 дрібних зубчиків і гарненько все перемішуємо.
Якщо у вас є ще соус кімчі добавте одну столову ложку (буде приголомшливий і не реально смачний смак). Додаємо коріандр, додавайте побільше, обов'язково пробуйте на смак і додайте то чого вам не вистачає. Далі залишаємо маринуватися. Але можна їсти і зараз — смачно і насичено!
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...