Найсмачніший рецепт, без термообробки! Кабачки по-корейськи - яскрава, свіжа та ароматна холодна закуска

Класна закуска з кабачків за 5 хвилин - кабачки по-корейськи. Можна заготовлювати на зиму, готувати салати і подавати навіть на святковий стіл, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Рослинна олія (краще кунжутна) — 2 ст. л.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Коріандр — 2-3 щіпки.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Червоний перець чилі — 1 г.
  • Яблучний оцет — 1 ч. л.
  • Часник молодий — 5 зубчиків.

Приготування

Спочатку візьмемо дві невеликі морквини наріжемо їх соломкою, якщо у вас є терка для корейської моркви беріть її. Нарізаємо максимально тоненько.

Візьмемо кабачок, відрізаємо попки-плодоніжки. Кабачок нарізаємо так як моркву дуже тоненькою соломкою.

Додамо 2 столові ложки кунжутної олії, ви можете сміливо замінити на будь-яку рослинну (кунжутна олія дає родзинку і неповторний смак). Дві столові ложки соєвого соусу, коріандр, трохи посолити, додати трохи червоного перцю, яблучний оцет 6% буквально 1 чайну ложку. Натираємо часник 5 дрібних зубчиків і гарненько все перемішуємо.

Якщо у вас є ще соус кімчі добавте одну столову ложку (буде приголомшливий і не реально смачний смак). Додаємо коріандр, додавайте побільше, обов'язково пробуйте на смак і додайте то чого вам не вистачає. Далі залишаємо маринуватися. Але можна їсти і зараз — смачно і насичено!

Найгірші програми прання: Як ви псуєте свій одяг і переплачуєте за це

понеділок, 24 листопад 2025, 18:14

Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...