
Класна закуска з кабачків за 5 хвилин - кабачки по-корейськи. Можна заготовлювати на зиму, готувати салати і подавати навіть на святковий стіл, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Спочатку візьмемо дві невеликі морквини наріжемо їх соломкою, якщо у вас є терка для корейської моркви беріть її. Нарізаємо максимально тоненько.
Візьмемо кабачок, відрізаємо попки-плодоніжки. Кабачок нарізаємо так як моркву дуже тоненькою соломкою.
Додамо 2 столові ложки кунжутної олії, ви можете сміливо замінити на будь-яку рослинну (кунжутна олія дає родзинку і неповторний смак). Дві столові ложки соєвого соусу, коріандр, трохи посолити, додати трохи червоного перцю, яблучний оцет 6% буквально 1 чайну ложку. Натираємо часник 5 дрібних зубчиків і гарненько все перемішуємо.
Якщо у вас є ще соус кімчі добавте одну столову ложку (буде приголомшливий і не реально смачний смак). Додаємо коріандр, додавайте побільше, обов'язково пробуйте на смак і додайте то чого вам не вистачає. Далі залишаємо маринуватися. Але можна їсти і зараз — смачно і насичено!
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...