Найзагадковіші люди народжуються в середу: Бірманський гороскоп по днях тижня

Бірманська астрологія ґрунтується на цифрі 8. Вона символізує енергію гармонії та відкидає дисбаланс, передають Патріоти України.

Згідно з Бірманською астрологією, Сонячна система складається з восьми планет – семи традиційних і ще однієї, яка називається Раху. Тиждень в Бірманській астрології складається з восьми днів, тому що їх середовище поділено на дві частини – до полудня та після. Також бірманці розділили світ на вісім сторін світу, і кожен із напрямків має власну унікальну вібрацію та символічну енергію.

Суть Бірманської астрології полягає в тому, що кожен день тижня перебуває під заступництвом певної тварини, тому ваш характер і доля залежить від дня вашої появи на світ.

Гаруда: неділя

Правляче небесне тіло – Сонце, бік світла – Північний Схід.

Гаруда – це міфічний птах, який популярний у фольклорі Індії та Бірми. У Бірманській астрології вона уособлює початок тваринного гороскопу. Гаруда за своєю природою добра і щедра. Люди, народжені під цим знаком, дуже милосердні. При цьому вони люблять ставити перед собою непрості цілі, і чим складнішими ці цілі є, тим більше мотивують.

Представники цього знака енергійні і не дозволяють життєвим невдачам збивати їх із ніг. З них виходять гарні наставники та оратори, вони справді вміють надихати інших людей.

Тигр: понеділок

Правляче небесне тіло – Місяць, бік світла – Схід.

Дуже обережний, інтуїтивний та розумний Тигр вміє помічати найтонші деталі. Він терплячий, сильний і не переносить, коли його хтось змушує рухатися у свідомо неправильному напрямку.

Тигр ненавидить, коли його намагаються використовувати і не любить людей, які марнують час. Вся його сутність орієнтована на поставлену мету та її досягнення. Люди, що з’явилися на світ під цим знаком, відрізняються вродженою відповідальністю.

Лев: вівторок

Правляче небесне тіло – Марс, бік світла – Південний Схід.

Лев – вроджений лідер. Король джунглів благородний, гордий, чесний і сповнений гідності. Він має дуже сильну волю і впевненість у собі, тому практично у всіх ситуаціях правда виявляється на його боці.

Лев любить здорові життєві виклики.

Слон із бивнями: середа (з півночі до полудня)

Правляче небесне тіло – Меркурій, бік світла – Південь.

Четвертий день, тобто його перша половина представлена могутнім Слоном із бивнями. Це щасливі, сповнені ентузіазму люди, які люблять ризикувати та отримувати задоволення від подолання труднощів.

За своєю природою це пристрасні натури, які люблять купатися у променях уваги. Їм подобається контролювати все, чим вони займаються.

Слон без бивнів: середа (з полудня до опівночі)

Правляче небесне тіло – Раху, бік світла – Північний Захід.

Люди, народжені в цьому знаку, мають суперечливий характер, тому оточуючим буває важко зрозуміти, що насправді відбувається в їхніх головах. Це дуже загадкові особи, які ненавидять, коли сторонні втручається у їхнє життя.

Їм вдається чудово реалізовувати свої таланти. З людей цього знаку виходять успішні підприємці, які вміють укладати правочини на своїх умовах.

Пацюк: четвер

Правляче небесне тіло – Юпітер, бік світла – Захід.

Пацюки дотепні, проникливі, дуже розумні та швидкі. Вони винахідливі та відрізняються прекрасною пристосовністю.

Пацюки – це інтроверти, але коли вони наважуються на щось, їх вже неможливо зупинити. Вони амбітні та знають, що потрібно зробити, щоб бути попереду всіх.

Морська свинка: п’ятниця

Правляче небесне тіло – Венера, бік світла – Північ.

Це артистичні душі, які мають відмінну уяву. Вони відомі як інноватори, які мають у запасі завжди кілька чудових ідей. Однак при цьому вони часто демонструють нерішучу поведінку через те, що точно не знають, чого вони хочуть.

Це милі, добрі та сповнені любові особистості. З представників цього знаку виходять чудові друзі, бо вони вміють розпізнавати почуття інших людей.

Дракон: субота

Правляче небесне тіло – Сатурн, бік світла – Південний Захід.

Люди, що народилися під цим знаком, проникливі і мають філософський розум. Вони дуже привабливі, тому що впевнені в собі, відрізняються чудовим почуттям гумору та сповнені позитивних вібрацій.

Вони люблять працювати у власному режимі, оскільки вважають, що саме так їм виходить справлятися з поставленими завданнями найкраще.

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою, який розповість про ваше майбутнє

понеділок, 20 травень 2024, 18:12

Психологічні тести - це вдала розвага, аби трохи відволіктися та розслабитися і в той самий час дізнатися про себе дещо новеньке. У новому завданні пропонуємо вам погадати на своє майбутнє у новому році. Деталі. На картинці зображено шість різдвяних ку...