Накличете біду на себе і сім'ю! Що не можна робити за столом на Новий рік 2022 - категоричні заборони

Зовсім скоро Новий рік 2022 та приготування до найулюбленішого свята. Як кажуть фахівці, під час новорічних свят варто поводитися стримано і не проявляти зайві емоції, передають Патріоти України.

Новорічні прикмети завжди вважалися особливі. Експерти стверджують, що порушення деяких з цих заборон за новорічним столом, можуть принести у ваше життя біди і проблеми.

Якщо у вашому будинку живе кіт, категорично не можна пускати тварину за стіл. Коти в Новий рік можуть зруйнувати всю позитивну енергетику в будинку.

Щоб в новому році у вас не виникло фінансових проблем, не можна скидати зі столу крихти і залишки їжі. Їх потрібно акуратно скласти на тарілочку і викинути.

За новорічним столом не можна сваритися і з'ясовувати голосно відносини. Якщо виникли конфлікти, їх варто швидко вирішити. В іншому випадку, вас чекають біди весь рік. Не можна щоб ваш новорічний стіл хитався. Зламаний стіл, за деякими прикметами, обіцяє хвороби.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...