Накличете біди і хвороби! ТОП-5 рослин, які не можна тримати в квартирі

Вважається, що квіти в будинку повинні бути обов'язково - вони не тільки радують око і підвищують настрій, але і сприяють обміну киснем, передають Патріоти України.

У квартирах, де є рослини, легше дихається і краще спиться, але не завжди - деякі представники флори небезпечні. УНІАН розповість, які квіти не можна тримати вдома за прикметами, а які - можна.

Їх не можна тримати вдома - рослини, що несуть горе в будинок

Згідно з думкою езотериків, є всього п'ять видів квітів, від яких краще відмовитися, якщо ви не хочете жити в злиднях і постійно хворіти:

  • фікус - вважається квіткою вдови і приваблює проблеми зі здоров'ям;
  • плющ - рослина-енергетичний вампір, який не тільки "тягне" з вас життєві сили, а й штовхає чоловіків на зради;
  • сансевієрія - руйнує сімейне благополуччя, провокує конфлікти між домочадцями;
  • кала - притягує печаль і навіть смерть (деякі народи приносять кали на цвинтар);
  • диффенбахія - не тільки здатна отруїти організм людини своїм соком, але і на енергетичному рівні виснажує психіку людини.

Рослини з перерахованого вище списку тільки на перший погляд здаються нешкідливими - відмовтеся від їх присутності у вашому домі, якщо для вас цінне фізичне і ментальне здоров'я.

Які квіти тримати вдома для щастя - вибираємо правильно

Крім заборонених рослин, існують і дозволені - квіти, які позитивно впливають на здоров'я людей і навіть сприяють збагаченню. Якщо ви хочете залучити в своє життя любов, позитивні враження і зміни, купіть:

  • герань - дарує впевненість в собі, удачу в справах і сприяє налагодженню взаємин між людьми;
  • фіалка - розкриває сексуальний потенціал, підвищує настрій і допомагає зберегти вірність подружжя;
  • спатифіллум - дарує щастя в особистому житті одиноким жінкам, покращує ментальний зв'язок між закоханими.

Також позитивними рослинами і доброю енергетикою вважаються кімнатні хризантеми, цикламени, китайські троянди і кислиця. Можливо, догляд за деякими з цих представників флори здасться вам важким, але зате натомість ви отримаєте благополуччя, міцне здоров'я і сімейне щастя.

Джерело: УНІАН

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...