Що може бути смачніше, ніж свіжі домашні пиріжки? Сьогодні пропонуємо приготувати не звичні пиріжки на дріжджовому тісті, а незвичайні пиріжки на гарячому тісті на основі йогурту, передають Патріоти України.
Пиріжки виходять дуже смачними: ідеальне поєднання — хрусткі зовні та м'які всередині, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Начинка для пиріжків може бути абсолютно будь-якою на ваш смак.
Приготування:
Доведіть до кипіння 500 мл води. У киплячу воду додайте сіль та вершкове масло. Після того, як масло розтопиться, додайте в сковороду натуральний йогурт. Доведіть продукти до кипіння на середньому вогні.
Після закипання додайте в ємність борошно.
Готуйте тісто на середньому вогні при постійному помішуванні до загусання. Після того, як маса стане щільною, готуйте тісто ще 2 хвилини, а потім зніміть з вогню і залиште на столі на 10 хвилин.
Коли тісто комфортно брати руками, додайте до нього 2 ст. л. рослинної олії та вимішуйте ще 6-7 хвилин. В результаті вийде м'яке пружне тісто, яке не прилипає до рук.
Відокремте невеликий шматочок тіста і надайте йому форму тонкого коржика. Покладіть в центр коржика начинку із сиру та зелені.
Щільно защипіть краї, формуючи невеликі пиріжки.
Обсмажуйте пиріжки у великій кількості олії до рум'яного стану та подавайте гарячими до столу.
Оптична ілюзія з назвою "Де мій господар?" свого часу наробила шуму в інтернеті. Спочатку всім здається, що на ній намальована лише голова ведмедя. Але це не зовсім так, на малюнку "сховалася" людина і її потрібно знайти. Якщо самотужки знайти людину...
Кухня - це місце, де ми не лише їмо, а й регулярно збираємося всією родиною. Саме тому необхідно підтримувати це приміщення чистим та затишним. Проте через постійне приготування їжі на кухонних шафках зазвичай накопичується жир та бруд, яких зовсім нел...