Що може бути смачніше, ніж свіжі домашні пиріжки? Сьогодні пропонуємо приготувати не звичні пиріжки на дріжджовому тісті, а незвичайні пиріжки на гарячому тісті на основі йогурту, передають Патріоти України.
Пиріжки виходять дуже смачними: ідеальне поєднання — хрусткі зовні та м'які всередині, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Начинка для пиріжків може бути абсолютно будь-якою на ваш смак.
Приготування:
Доведіть до кипіння 500 мл води. У киплячу воду додайте сіль та вершкове масло. Після того, як масло розтопиться, додайте в сковороду натуральний йогурт. Доведіть продукти до кипіння на середньому вогні.
Після закипання додайте в ємність борошно.
Готуйте тісто на середньому вогні при постійному помішуванні до загусання. Після того, як маса стане щільною, готуйте тісто ще 2 хвилини, а потім зніміть з вогню і залиште на столі на 10 хвилин.
Коли тісто комфортно брати руками, додайте до нього 2 ст. л. рослинної олії та вимішуйте ще 6-7 хвилин. В результаті вийде м'яке пружне тісто, яке не прилипає до рук.
Відокремте невеликий шматочок тіста і надайте йому форму тонкого коржика. Покладіть в центр коржика начинку із сиру та зелені.
Щільно защипіть краї, формуючи невеликі пиріжки.
Обсмажуйте пиріжки у великій кількості олії до рум'яного стану та подавайте гарячими до столу.
Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...
Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...