З курки можна приготувати багато страв. Одна з найпростіших - смажене філе. Однак мало хто знає, який чарівний інгредієнт потрібно додати під час приготування, щоб м'ясо вийшло неймовірно ніжним та соковитим, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Виявляється, щоб куряче філе буквально тануло в роті, треба налити трохи молока. Але коли це зробити? Зараз розповімо та поділимося новим рецептом.
Інгредієнти
Приготування
Спочатку розріжте куряче філе вздовж кілька тонких частин. Так, з одного філе може вийти чотири шматочки. Потім відбийте шматочки молоточком.
Обваляйте філе в борошні з обох боків. У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте оливкове. Покладіть курку в розпечену олію і обсмажте з обох боків на середньому вогні (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).
Обсмажене куряче філе залийте молоком. Приправте все сіллю та перцем. Звичайно, можна додати інші спеції.
Накрийте кришкою сковороду і готуйте м'ясо ще протягом 5 хвилин. Після цього переверніть філе і прогрійте їх під кришкою протягом 2 хвилин. Смачного!
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...