Налийте на сковорідку це, коли смажите курку - м'ясо буде просто танути у роті

З курки можна приготувати багато страв. Одна з найпростіших - смажене філе. Однак мало хто знає, який чарівний інгредієнт потрібно додати під час приготування, щоб м'ясо вийшло неймовірно ніжним та соковитим, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Виявляється, щоб куряче філе буквально тануло в роті, треба налити трохи молока. Але коли це зробити? Зараз розповімо та поділимося новим рецептом.

Інгредієнти

  • куряче філе;
  • 100 мл молока;
  • борошно;
  • 50 г вершкового масла;
  • 50 мл оливкової олії (можна замінити соняшниковою);
  • сіль, перець.

Приготування

Спочатку розріжте куряче філе вздовж кілька тонких частин. Так, з одного філе може вийти чотири шматочки. Потім відбийте шматочки молоточком.

Обваляйте філе в борошні з обох боків. У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте оливкове. Покладіть курку в розпечену олію і обсмажте з обох боків на середньому вогні (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).

Обсмажене куряче філе залийте молоком. Приправте все сіллю та перцем. Звичайно, можна додати інші спеції.

Накрийте кришкою сковороду і готуйте м'ясо ще протягом 5 хвилин. Після цього переверніть філе і прогрійте їх під кришкою протягом 2 хвилин. Смачного!

Все просто! Натуральний метод, з яким чайник блищатиме як новий

п’ятниця, 21 листопад 2025, 13:09

Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...

А ви це знали? Який наповнювач ковдри справді забезпечує солодкий сон

п’ятниця, 21 листопад 2025, 12:45

Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...