Налийте на сковорідку це, коли смажите курку - м'ясо буде просто танути у роті

З курки можна приготувати багато страв. Одна з найпростіших - смажене філе. Однак мало хто знає, який чарівний інгредієнт потрібно додати під час приготування, щоб м'ясо вийшло неймовірно ніжним та соковитим, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Виявляється, щоб куряче філе буквально тануло в роті, треба налити трохи молока. Але коли це зробити? Зараз розповімо та поділимося новим рецептом.

Інгредієнти

  • куряче філе;
  • 100 мл молока;
  • борошно;
  • 50 г вершкового масла;
  • 50 мл оливкової олії (можна замінити соняшниковою);
  • сіль, перець.

Приготування

Спочатку розріжте куряче філе вздовж кілька тонких частин. Так, з одного філе може вийти чотири шматочки. Потім відбийте шматочки молоточком.

Обваляйте філе в борошні з обох боків. У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте оливкове. Покладіть курку в розпечену олію і обсмажте з обох боків на середньому вогні (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).

Обсмажене куряче філе залийте молоком. Приправте все сіллю та перцем. Звичайно, можна додати інші спеції.

Накрийте кришкою сковороду і готуйте м'ясо ще протягом 5 хвилин. Після цього переверніть філе і прогрійте їх під кришкою протягом 2 хвилин. Смачного!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...