Налийте пиво в сковороду та вирішіть одну з найпоширеніших проблем на кухні - хитрий трюк

Пиво - це дуже популярний алкогольний напій у всьому світі. Хто б міг подумати, але цей напій не тільки хороший "компаньйон" футбольного матчу або "помічник" розслабитися після роботи, але й пиво дуже корисне для очищення каструль і сковорідок від забруднень, передають Патріоти України.

Виявляється, пиво здатне усунути досить складну та поширену проблему, з якою стикалася кожна домогосподарка. Напій допоможе швидко видалити затверділий жир зі сковорідок, пише santeplus.

Навіщо наливати пиво в каструлі та сковорідки?

Крім ячменю та хмелю, пиво також містить натуральні кислоти, здатні ефективно розчиняти будь-які забруднення. Тому використовуючи пиво при очищенні каструль і сковорідок ви можете не переживати, що вам доведеться бити посуд — жир і бруд зникнуть прямо на очах.

Що потрібно зробити: налийте пиво в каструлю або сковорідку і залиште їх на якийсь час замоченими в цьому напої. Через 15 або 20 хвилин очистьте кухонне начиння як завжди. Компоненти пива допомагають дуже легко розпушити осад, що накопичився.

От у чому секрет! Названо спеції, які роблять гречану кашу найсмачнішою

субота, 18 травень 2024, 9:12

Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто трохи спецій. Смак стане оригінальним. Всі навіть будуть питати добавки. Поговоримо про це детальніше в статті. Для гречки є ряд спецій та приправ, які вам добре відомі, наприклад:. Вико...

Смакота! Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

субота, 18 травень 2024, 8:52

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу з лаваша. Тонке тісто, стандартна начинка - і море задоволення від здійсненого бажання. Для приготування такої піци потрібно 2 круглих коржі лаваша, будь-яка ковбаса, кетчуп і твердий сир. Підгот...