Наші бабусі були би шоковані: Наймодніші кольори манікюру осені 2021

Найкраща пора року для зміни звичок манікюру – осінь. У цьому сезоні варто відмовитися від яскравих і неонових кольорів, так, як в трендах будуть глибокі і насичені відтінки. Серед найпопулярніших кольорів цієї осені – пряний-гарбузовий, медовий та інші. Детальніше про варіанти модного манікюру – читайте далі в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

  • Пряний-гарбузовий

Цей відтінок кочував з сезону в сезон в різних варіаціях, і тепер добрався до осені. Так, в тренді буде відтінок пряного гарбузового пирога. Такий варіант манікюру відмінно доповнить образ на свято Хеллоуїна.

Зелений мох

Актуальний відтінок протягом року залишається таким і зараз. Цієї осені та взимку буде актуальним у вигляді насиченого зеленого моху, смарагдового відтінку і класичного зеленого. Також в тренді будуть відтінки морських водоростей.

Какао

Затишний варіант відтінку на осінь 2021. Він чудово поєднується з червоним. Їх поєднання виглядає, як чашка гарячого какао зі спеціями у негоду.

  • Червоний насичений

Майстри манікюру радять цієї осені вибирати класичний червоний відтінок, оскільки це виграшний варіант завжди.

  • Бургундське вино

Бордовий відтінок в моді вже багато років. Його найчастіше вибирають модниці в осінній період.

Теплий ягідний

Теплий ягідний колір на піку популярності восени 2021, він буде розкішно виглядати на нігтях різної довжини і форми.

  • Гірчично-жовтий

Цей колір ідеально поєднується з опалим листям під ногами. Також теплий-жовтий в трендах сезонного гардеробу.

  • Сіро-бузковий

Ще влітку бузковий відтінок був в тренді, а зараз він трохи трансформувався. Модницям радять фарбувати нігті з легким подтоном сірого.

Джерело: Обозреватель

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...