Наші мами та бабусі будуть шоковані: Як виглядають зараз модні жіночі шуби (фото)

У холодну пору року кожна модниця намагається піднімати собі настрій різними способами: хтось експериментує з макіяжем та кольором лаку для нігтів, а хтось щодня вибирає нові луки. І якщо ви приглянули класичне пальто на зиму, урізноманітніть свої образи яскравою шубою. Патріоти України пропонують вам подивитися на кілька моделей у трендових кольорах.

Зазначимо, що наші мами та бабусі вважали, що ознакою достатку та гарного смаку є наявність шуби з натурального хутра у зимовому гардеробі, проте сучасним модницям не варто гнатися за цим пережитком минулого. Радимо звернути увагу на моделі з еко-хутра, перевагою яких є менша вартість, а також яскраві кольори.

Для повсякденних луків можна вибрати оверсайз-шубу з еко-хутра насиченого червоного кольору. Надягайте під неї теплий светр, легінси та високі чоботи на шнурівці. Доповніть лук теплою панамою та сумкою через плече.

Ще один варіант - подовжена шуба смарагдового кольору. Носити її можна зі світлими брюками-палаццо та однотонною водолазкою. Доповніть лук черевиками на масивній підошві та контрастними аксесуарами.

Також можна підібрати шубу, скомбіновану з двох кольорів. З такою річчю можна скласти величезну кількість повсякденних образів. Доповнять будь-який образ зручне взуття та невелика сумка-шопер.

Ще один варіант – у трендовому синьому кольорі. Одягайте блакитні джинси з потертостями та дірками, білий светр і доповніть лук масивними черевиками зі шнурками та невеликою сумкою-клатчем.

Для романтичних образів підберіть еко-шубу пудрового відтінку. Вона гарно виглядатиме як зі спідницями та сукнями, так і брюками та джинсами. Підберіть в тон аксесуари та невелику сумку.

Для морозних днів підійде подовжена блакитна шуба з капюшоном та вставками із замші. Одягайте светр-туніку, легінси та грубі черевики, а доповнить лук сумка-клатч.

Стильним рішенням також буде шуба-"тедді" з теплою панамою з рожевого еко-хутра. Надягайте джинси скінні та високі чоботи на грубій підошві, а доповнить образ сумка-бананка.

А для тих модниць, які не бояться холоду та снігу, пропонуємо укорочений варіант шуби. Одягайте шкіряні штани, светр молочного кольору, а зверху накиньте еко-шубу. Доповніть лук капелюхом у тон до шуби, черевиками-"мартінсами" та клатчем.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...