Настільки смачні, що їх неможливо не скуштувати! Соковиті курячі рулетики "Боярські"

Смак цієї страви дійсно відповідає назві. Хоча інгредієнти для її приготування дуже прості, їх поєднання робить рулетики просто неперевершеними. Вони варті того, щоб опинитися на вашому столі, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • куряча грудка — 1 шт.;
  • морква — 1 шт. (середнього розміру);
  • твердий сир — приблизно 50-70 г;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • майонез;
  • петрушка;
  • сіль;
  • перець;
  • рослинна олія.

Приготування

  1. Курячу грудку розрізати на тонкі пласти (з однієї грудки має вийти 6-8 шт.).
  2. Злегка відбити їх, посолити, поперчити та відкласти на деякий час.
  3. Для приготування начинки моркву слід очистити та натерти на крупній тертці, додати до неї натертий сир. Потім дрібно нарізати петрушку, вичавити часник і також додати до складу начинки.
  4. Все перемішати, додати трохи майонезу і солі за смаком.
  5. Начинку загорнути у підготовані пласти курки, закріпити зубочистками або нитками.
  6. Обсмажити на олії до золотистої скоринки. Зняти нитки.
  7. Укласти рулетики у пательню або деко.
  8. Додати трохи води або бульйону і поставити у духовку на 30-40 хвилин. Рулетики готові! Подавати їх можна як гарячими з гарніром, так і охолодженими у якості закуски. Тільки тоді варто їх порізати упоперек!

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...