Настільки смачні, що їх неможливо не скуштувати! Соковиті курячі рулетики "Боярські"

Смак цієї страви дійсно відповідає назві. Хоча інгредієнти для її приготування дуже прості, їх поєднання робить рулетики просто неперевершеними. Вони варті того, щоб опинитися на вашому столі, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • куряча грудка — 1 шт.;
  • морква — 1 шт. (середнього розміру);
  • твердий сир — приблизно 50-70 г;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • майонез;
  • петрушка;
  • сіль;
  • перець;
  • рослинна олія.

Приготування

  1. Курячу грудку розрізати на тонкі пласти (з однієї грудки має вийти 6-8 шт.).
  2. Злегка відбити їх, посолити, поперчити та відкласти на деякий час.
  3. Для приготування начинки моркву слід очистити та натерти на крупній тертці, додати до неї натертий сир. Потім дрібно нарізати петрушку, вичавити часник і також додати до складу начинки.
  4. Все перемішати, додати трохи майонезу і солі за смаком.
  5. Начинку загорнути у підготовані пласти курки, закріпити зубочистками або нитками.
  6. Обсмажити на олії до золотистої скоринки. Зняти нитки.
  7. Укласти рулетики у пательню або деко.
  8. Додати трохи води або бульйону і поставити у духовку на 30-40 хвилин. Рулетики готові! Подавати їх можна як гарячими з гарніром, так і охолодженими у якості закуски. Тільки тоді варто їх порізати упоперек!

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Коли насправді солити воду для пасти - кулінари розкрили секрет

п’ятниця, 26 грудень 2025, 11:11

Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...

Ви могли це не знати! Ніколи не загортайте залишки їжі у фольгу - ось чому це небезпечно

п’ятниця, 26 грудень 2025, 10:58

Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...