Наступник Лексус РХ 300

Розкішний позашляховик Lexus RX 300 увійшов у своє четверте покоління у 2015 році.

Після непомітного рестайлінгу восени 2019 року, що мав на меті посилити динамічність силуету та інтегрувати нові технічні та інформаційно-розважальні оптимізації. У своєму сегменті Lexus RX стикається з серйозною конкуренцією з боку Range Rover Sport, Mercedes GLE, Porsche Cayenne, BMW X5 і Volvo XC90. Доступні 6 рівнів комплектації:

Pack, Luxury, F Sport, F Sport Executive та Executive. Lexus RX також доступний у подовженому 7-місному варіанті - Lexus RX L.

Цікаво знати

У 2022 році популярний Lexus RX 350 2022 пропонує лінійку з 17 моделей і версій, включаючи нову Moonlight Edition з затемненим зовнішнім виглядом. Покупці, як і раніше, можуть обирати між V6 потужністю до 295 к.с. та двома електродвигунами, що забезпечують загальну потужність 308 к.с. Сім'ї, яким потрібен третій ряд, можуть обрати від семимісний RX L. Комфорт і надійність залишаються сильними сторонами цього позашляховика.

Факти:

● Відчуйте максимальну розкіш та продуктивність з Lexus RX 350 2022 EXECUTIVE

AWD, доступним вже зараз в елегантному чорному кольорі. З повним приводом (4X4) і простором для п'яти пасажирів, цей позашляховик пропонує неперевершений досвід водіння завдяки своїм високотехнологічним і вдосконаленим функціям безпеки.

● Всередині вас зустріне розкішний шкіряний салон з підігрівом та охолодженням передніх сидінь, сидіннями з функцією пам'яті та регульованим шкіряним кермом для оптимального комфорту. Двозонний клімат-контроль, підігрів задніх сидінь, поперекова підтримка сидінь водія та пасажира, а також пакет зручного освітлення додають салону нотку вишуканості.

● З точки зору технологій, Лексус РХ 350 2022 оснащений круїз-контролем,

MP3-плеєром, найсучаснішою аудіосистемою з AM/FM-радіо, інтегрованим Bluetooth, системою GPS і камерою заднього виду для полегшення маневрів при паркуванні. Бортовий комп'ютер, управління аудіосистемою на кермі та електричні задні двері забезпечують додатковий комфорт під час руху.

● З точки зору безпеки, цей Lexus оснащений безліччю функцій, включаючи антиблокувальну гальмівну систему (ABS), систему курсової стійкості, подушки безпеки для водія та пасажира, а також систему моніторингу сліпих зон для безпечного водіння.

● Зовні світлодіодні фари, дзеркала з підігрівом та електроприводом, панорамний дах і тоновані вікна додають елегантному дизайну RX 350 нотки стилю та вишуканості.

● Під капотом ви знайдете 8-ступінчасту автоматичну коробку передач у поєднанні з повним приводом (4X4) для плавної, чуйної їзди кожного разу, коли ви сідаєте за кермо.

Варто сказати про те, що наступник РХ 350, Lexus RX 450h+ доступний у комплектаціях Luxury та Executive. Перша включає тризонний автоматичний клімат-контроль, 14-дюймовий центральний екран, камери 360°, адаптивний круїз-контроль,систему допомоги при утриманні в смузі руху, світлодіодні фари, бездротовий зарядний пристрій, моторизовані задні двері, панорамний дах, 21-дюймові легкосплавні диски, підігрів і вентиляцію передніх сидінь, шкіряну оббивку та аудіосистему з 12 динаміками.

Як в Україні придбати цей автомобіль? Звернутися до офіційного представника «Лексус Сіті Плаза». Саме тут, у Києві, кожному клієнту готові надати послуги з продажу автомобілів Lexus, оригінальних запчастин, аксесуарів, сервісного і гарантійного обслуговування, пропонує кредитні, лізингові та страхові програми від партнерів, trade-in, тест-драйв, онлайн консультації.

Зв'яжіться з офіційний дилером вже сьогодні, щоб отримати додаткову інформацію або записатися на тест-драйв. Ціни на Лексус 350 РХ 2022 вказані на сайті представництва

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...