Насипний яблучний пиріг: ні місити, ні змішувати не треба! Найскладніше тут - натерти яблука

Абсолютно пісний, швидкий і мегасмаковий яблучний насипний пиріг : не вимагає замісу тіста, а на все приготування (не рахуючи самого випікання) піде від сили хвилин 15, передають Патріоти України.

Пиріг добре схоплюється, виходить досить соковитим усередині, з хрусткою скоринкою. Вологість випічки можна варіювати, зменшуючи чи збільшуючи кількість начинки .

Насипний пиріг із яблуками

ІНГРЕДІЄНТИ

1 ст. манки

1 ст. борошна

1 ст. цукру

1 ч. л. розпушувача

1-1,5 кг яблук (краще кислих та соковитих сортів)

1 ч. л. кориці

2 ч. л. крохмалю

олія для змащування форми

ПРИГОТУВАННЯ

Яблука вимий, очисти від серцевини, натріть на великій тертці.

В окремому посуді змішай усі сухі інгредієнти: манку, борошно, цукор, розпушувач, крохмаль, корицю. Якщо любиш горіхи , сміливо додай - не завадять!

Форму для запікання вистели фольгою і щедро змасти олією без запаху .

На дно форми насип частину сухої суміші товщиною приблизно 0,5 см, розрівняй. Зверху виклади такої ж товщини шар тертих яблук , далі повтори черговість шарів, але останній повинен бути із сухої суміші.

Залиш пиріг на 15-20 хвилин настоятися, потім відправь випікатися на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Готовий пиріг дістань з духовки, дай трохи охолонути і наріж на порційні шматочки. Легко можна адаптувати рецепт насипного пирога для мультиварки : зроби більше шарів та готуй у режимі «Випічка» 50–60 хвилин.

Обожнюємо десерти з яблуками всією родиною! Варто сказати, що особливо смачний цей пиріг наступного дня, так що можна спекти його з вечора якраз до свята.

Порадуй своїх подруг солодкою випічкою: поділися з ними рецептом!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...