Насипте сіль у шкарпетки перед сном і не пожалієте - вже через тиждень будуть результати

Якщо ваша робота пов'язана з постійним навантаженням на ноги або до кінця робочого дня ви відчуваєте, що вони наче "гудуть", варто спробувати цей метод, передають Патріоти України.

Виявляється сіль в шкарпетках допомагає зняти втому та біль в ногах за допомогою легкого масажа стопам. Відчуття полегшення з'являється відразу, але на перші ефективні результати слід чекати приблизно через тиждень.

Для чого кладуть сіль в шкарпетки

Сіль здатна "витягнути" всю напругу, яка накопичується в ногах впродовж всього дня. М'язи починають розслаблятися, що приносить відчуття легкості. Додаткова перевага в легкому масажі, наче ви ступаєте по піску.

Якщо у вас також часто пітніють і отікають ноги, цей метод ідеально підійде для вирішення проблеми. Сіль вбиває бактерії на ногах, позбавляє неприємного запаху. Звичайно в такому разі очікувати швидких результатів не варто. Але через тиждень-два вже можна буде розраховувати на покращення ситуації.

За бажання сіль в шкарпетках можна носити всю ніч, але лише за умови, якщо вас не дратує відчуття "піску".

Сіль в шкарпетках: що робити

Вам знадобляться:

  • морська сіль;
  • шкарпетки;
  • ефірна олія.

Спосіб застосування:

  1. Насипте в шкарпетки сіль і додайте кілька крапель будь-якої ефірної олії.
  2. Надягніть шкарпетки так, щоб сіль була під стопами.
  3. Перед сном походіть в шкарпетках хоча б 10 хвилин.

Напевно кожен хоча б раз у житті чув, як корисно ходити босоніж по піску, траві чи гальці. На Сході такі прогулянки навіть вважають панацеєю від усіх хвороб. І насправді, такий природний масаж ніг стимулює рецептори, покращуючи кровообіг.

На жаль тим, хто живе в місті, рідко випадає нагода походити босоніж не по плитці чи ламінату. Взуття найчастіше знімається лише за рідкісних вилазок на море чи природу. А ось за допомогою сольових шкарпеток на ніч можна масажувати стопи щодня в домашніх умовах.

Ефірну олію додавати зовсім не обов'язково, але вона допоможе отримати додаткові переваги. Однак варто підібрати саме ту, яка потрібна вам (заспокійлива, тонізуюча тощо)

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...