Наталя Могилевська поділилася рецептом сирної паски, яка порадує тих, хто дотримується правильного харчування. Випічка не містить цукру, тому її сміливо можуть їсти ті, хто стежить за своєю фігуро, передають Патріоти України.
"Обіцяний рецепт корисної, пасхальної, сирної паски. Святкуйте та худніть, мої красиві!", - написала артистка у своєму Instagram, супроводивши публікацію яскравими знімками зі святковою випічкою в руках.
Для приготування сирної паски за рецептом Наталі Могилевської вам знадобляться такі інгредієнти: сироп агави (або інший натуральний підсолоджувач) - 130 г, сир (жирний) - 1 кг 250 г, яйця (великі) - 10 шт., жирні вершки - 80 г, родзинки та цукати - по 4 стіл. ложки, манка - 140 г.
Як приготувати дієтичну паску:
Сир обов'язково протріть через сито або пробийте блендером. Додайте підсолоджувач, вершки та просіяне манку, перемішайте.
Жовтки яєць збийте і додайте до них сирну масу. Збийте білки у густу піну, та обережно з'єднайте з сирною масою. Акуратно все вимішайте лопаткою, щоб сирна паска придбала повітряні бульбашки. Додайте цукати, родзинки та перемішайте.
Викладіть паску у форму змащені вершковим маслом. Форма повинна бути заповнена приблизно на ¾ об'єму. Готувати паску з сиру 40-45 хвилин в добре прогрітій духовці при 180 градусах. Для стаканчиків - час випічки менше, але все залежить від їх розміру. Паперові стаканчики легко перевірити натисканням по боках, маса повинна стати набагато щільніше, ніж до випікання. Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою або звичайним білим папером.
Гарячу печену паску не можна виймати з форми до повного охолодження! Вона повинна постояти у формі як мінімум годину-півтори. Основа верхньої прикраси - шар з агар-агару, який можна прикрасити горішками та різаними цукатами.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...