Натуральний чай, який захистить від вірусних захворювань та зміцнить імунітет

Для того, щоб ваша імунна система працювала, як годинник, вживайте щодня такий чай. Він допомагає вилікувати безліч хвороб. Готується з натуральних інгредієнтів, передають Патріоти України.

До складу входять мед, куркума, кардамон, імбир, кориця. Кожен компонент виконує свою роль у суміші. Мед підвищує енергію, допомагає вилікувати грип та кашель. Куркума – натуральний антибіотик, який допомагає зняти запалення та налагоджує роботу серця. Кардамон веде профілактичні заходи проти утворення тромбів, очищує стінки артерій та налагоджує систему циркуляції крові в організмі. Також, виводить токсини з організму. Імбир допомагає налагодити роботу травної системи та лікує мігрень, лікує запальні процеси в організмі. Кориця допомагає знизити рівень цукру у крові, лікує вірусні захворювання.

Інгредієнти для приготування засобу:

  • Порошок імбиру – 0,5 столової ложки;
  • Порошок кориці – 0,5 столової ложки;
  • Мелена куркума – 1/6 чайної ложки;
  • Кардамон – 5 грамів;
  • Вода питна — 0,5 л.;
  • Натуральний мед – чайна ложка.

Як зробити:

  1. Візьміть каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння.
  2. Зробіть маленький вогонь та додайте корицю, імбир, кардамон та перемішайте.
  3. Варіть суміш протягом 10 хвилин.
  4. Після суміш процідіть та додайте мед.

Пийте чай щодня, зранку. Ви помітите одразу полегшення й будете здорові!

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...