Натуральний чай, який захистить від вірусних захворювань та зміцнить імунітет

Для того, щоб ваша імунна система працювала, як годинник, вживайте щодня такий чай. Він допомагає вилікувати безліч хвороб. Готується з натуральних інгредієнтів, передають Патріоти України.

До складу входять мед, куркума, кардамон, імбир, кориця. Кожен компонент виконує свою роль у суміші. Мед підвищує енергію, допомагає вилікувати грип та кашель. Куркума – натуральний антибіотик, який допомагає зняти запалення та налагоджує роботу серця. Кардамон веде профілактичні заходи проти утворення тромбів, очищує стінки артерій та налагоджує систему циркуляції крові в організмі. Також, виводить токсини з організму. Імбир допомагає налагодити роботу травної системи та лікує мігрень, лікує запальні процеси в організмі. Кориця допомагає знизити рівень цукру у крові, лікує вірусні захворювання.

Інгредієнти для приготування засобу:

  • Порошок імбиру – 0,5 столової ложки;
  • Порошок кориці – 0,5 столової ложки;
  • Мелена куркума – 1/6 чайної ложки;
  • Кардамон – 5 грамів;
  • Вода питна — 0,5 л.;
  • Натуральний мед – чайна ложка.

Як зробити:

  1. Візьміть каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння.
  2. Зробіть маленький вогонь та додайте корицю, імбир, кардамон та перемішайте.
  3. Варіть суміш протягом 10 хвилин.
  4. Після суміш процідіть та додайте мед.

Пийте чай щодня, зранку. Ви помітите одразу полегшення й будете здорові!

Розставлено крапки над "і": Що корисніше для здоров'я кісток - чай чи кава

п’ятниця, 26 грудень 2025, 16:49

Чай і кава мають різні переваги для здоров'я, але, як підтвердили нещодавно вчені, чай усе ж дещо корисніший для кісток, пише The Washington Post, передають Патріоти України. Науковці з Університету Фліндерса в Австралії провели дослідження остеопороти...

Чи потрібно промивати макарони після варіння? Відповідь вас здивує

п’ятниця, 26 грудень 2025, 16:12

Промивати макарони після варіння потрібно не завжди - усе залежить від того, як саме ви плануєте їх використовувати. Кулінари пояснюють: якщо паста подається з соусом або додається до супу, промивати її не варто, адже вода змиває крохмаль, який робить ...