Натисніть лише одну кнопку! Простий спосіб прискорити зарядку телефону, яким мало хто користується

У важкі часи, в яких ми живемо, питання із зарядкою телефону може стояти дуже гостро. Якщо ви опинилися в ситуації, коли потрібно швидко підзарядити телефон, цей лайфхак саме те, що вам потрібно, передають Патріоти України.

Як виявилося, є простий спосіб, потрібно натиснути лише одну кнопку і ваш пристрій буде заряджатися швидше. Цей спосіб підходить як для зарядки від розетки, так і від павербанку.

Як прискорити заряджання телефону

Все, що потрібно зробити, це знайти в телефоні кнопку "Режим польоту" і натиснути її. Цією дією ви відключите практично всю роботу телефону – доступ до мобільного зв’язку, інтернет, роботу фонових програм та розсилку оповіщень. Відповідно, телефон буде заряджатися швидше, тому що не працюватиме в процесі заряджання.

Знайти кнопку "Режим польоту" можна в "шторці" телефона, натиснути потрібно один раз. А потім не забудьте вимкнути "Режим польоту", інакше не зможете ні подзвонити, ні зайти в мережу. Якщо у "шторці" немає потрібної кнопки, її можна пошукати в "Налаштуваннях" телефону.

Також експерти радять взагалі не користуватися телефоном, коли ви підключаєте його до зарядки. Краще на деякий час відмовитися від листування в соцмережах або перегортання стрічки новин, так ваш смартфон зарядиться швидше, а потім зможете його повноцінно використовувати.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...