Науковці довели користь трьох правил харчування, що продовжують життя та його якість

Британські дослідники назвали три звички поведінки людей, які продовжують життя і знижують ризики вікових захворювань, повідомляють Патріоти України з посиланням на британське видання Daily Express.

Вчені закликають людей не зловживати цукром, тому що його надмірне вживання часто викликає діабет і вікові серцево-судинні захворювання. Зазначається, що зниження в раціоні цукру допомагає уповільнити старіння, покращує загальний стан здоров’я і запобігає порушенням метаболізму.

Крім того, фахівці радять приймати антиоксидант ресвератрол, який, в тому числі міститься в червоному вині та інших продуктах. Він допомагає в боротьбі з діабетом, ожирінням, хворобами серця і раком, а також уповільнює старіння.

Також вчені рекомендують приймати вітамін D, тому що рівень його вмісту в організмі обернено пропорційний ризикам смерті. Цей вітамін знижує ризики вікових захворювань. Він виробляється при попаданні на шкіру сонячних променів, проте в зимову пору року рекомендується приймати вітамін у вигляді таблеток, тому що люди не отримують його в достатній кількості.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...