Науковці назвали кількість цибулі, що врятує від раку

Дослідники з Китаю з'ясували, що вживання різних видів цибулі допомагає знизити ризик розвитку колоректального раку.

Найбільший ефект від продукту можна отримати, поєднуючи "овочеву дієту" зі здоровим способом життя, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Фахівці працювали з 833 пацієнтами з колоректальним раком. Дані про добровольців були зіставлені з інформацією про ще 800 осіб такої ж статі і віку, але без онкології.

Грунтуючись на показниках стану здоров'я, дослідники підрахували, що для ефективної профілактики злоякісних утворень товстої кишки необхідно їсти 16 кілограмів цибулі на рік.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...