Науковці попередили про небезпеку живих новорічних ялинок. Йдеться про голки та кору

Вчені попередили про небезпеку новорічних ялинок

Британські вчені попередили про небезпеку живих новорічних ялинок. Група вчених з Медичного університету північних районів штату проаналізувала вирізки з 28 ялинок, зокрема голки та кору, різних видів, зазначають Патріоти України.

За словами експертів, алергени і 53 види цвілі, що містяться в кожній ялинці, провокують у людини головний біль.

Люди, які страждають на алергію, дуже гостро реагують на запахи рослин і трави. В результаті з'являються кашель, нежить, можливий біль у вухах.

Спеціалісти радять провітрювати приміщення з ялинкою. У разі виникнення алергії - приймати ліки.

Свято наближається: де українці збираються святкувати Новий рік

Нагадаємо, підліток з англійського міста Вінсфорд помер, з'ївши приготований забудькуватим дідусем окіст в горіховій глазурі. Чоловік забув, що в онука алергія на горіхи.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...