Ароматна паста хоч і є італійським надбанням, але за останні роки вона стала частиною раціону українців. Особливо ми полюбляємо спагетті - адже їх так легко і швидко можна приготувати на вечерю, передають Патріоти України.
Трапляється, що після варіння спагеті виходить або забагато, або замало. А це проблема, адже, за каконами, паста вариться на один раз — щоб певна кількість членів сім’ї поїла, але варених макаронів не залишилось. Єдиний спосіб наготувати наперед — приготувати одразу більше соусу, і щоразу перед їжею доварювати макарони.
Та є один цікавий лайфхак, який допоможе швидко і легко визначити порцію сухого продукту на одну персону. Допоможе будь-яка монета, діаметром в 20,8 мм. В Україні це монета в 50 копійок.
На думку професійних кулінарів, стандартна порція пасти, розрахована на 1 їдця, повинна повністю заповнити простір монетки. Вага такої кількості спагеті становитиме 80 г в сушеному вигляді. Це "золота" порція, якою людина насититься, але не об’їсться.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...