Навіщо до пральної машини додавати губку для посуду - лайфхак, який здивує своїм результатом

Процес прання не такий простий, як може здатися на перший погляд, тому що існує ряд помилок, які можуть допустити господині, тим самим зіпсувавши одяг. Але є й корисні поради, які допомагають значно спростити прання та отримати якісніший ефект. І в цій справі допоможе звичайна губка для миття посуду, передають Патріоти України.

Як виявилося, вона має безліч застосувань. Досвідчені господині додають її в барабан разом із речами, тому що вона виконує функцію своєрідної щітки. Детальніше про те, як користуватись лайфхаком розповіли у матеріалі видання Meta.

Як губка для посуду допоможе при пранні

Перш ніж запустити прання, додайте до машинки разом з одягом чисту кухонну губку. Виставте потрібний режим і коли прання закінчиться, вийміть її з машини. Ви побачите, що на ній зібралося все волосся і шерсть, які випадково потрапили на одяг. Таким чином, губка очищає ваші речі, а також запобігає засміченню щілин та труб пральної машини.

Після цього очистіть губку від сміття, яке на ній накопичилося і використовуйте її наступного разу. Експерти кажуть, що особливо ефективний такий лайфхак під час прання джинсів, а також верхнього одягу.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...