
Запіканка є прекрасним і корисним десертом, яким дбайливі мами і бабусі люблять пригощати маленьких дітей. Це найпростіший спосіб запропонувати дитині зїсти корисний сир. Існують деякі хитрощі, завдяки яким запіканка з сиру виходить надзвичайно смачною, передають Патріоти України.
Секрет досить простий: завдяки даному компоненту текстура запіканки стає легшою та повітрянішою. Страва приємно тане в роті, тому такий десерт сподобається дітям.
Цей інгредієнт кухарі використовують замість пшеничного борошна або манної крупи. Так, ці продукти здатні надати запіканці щільність, але вона може вийти занадто сухою і не такою смачною. Але це не єдина причина. Якщо ви стежите за своєю фігурою, то напевно намагаєтеся обминати калорійні продукти. А кукурудзяний крохмаль не завдає шкоди вашій фігурі.
На стандартну пачку кисломолочного сиру варто додавати від 8 до 10 ложок кукурудзяного крохмалю. Потім потрібно всі інгредієнти довести до однорідного стану з іншими компонентами. Також кукурудзяний крохмаль можна замінити на більш звичний варіант – картопляний.
Пожежні служби застерігають домогосподарства від небезпечної звички вмикати пральні та посудомийні машини на ніч, особливо у період різдвяних свят, коли побутова техніка працює значно інтенсивніше, передають Патріоти України. Про це повідомило видання ...
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...