Якщо котлети вийшли сухими та жорсткими, то наступного разу у фарш потрібно додати секретний компонент – газовану воду.
Недосвідченій у кулінарії людині може здатися, що додавання цього компонента є дивним рішенням.
Але все-таки цей інгредієнт справді врятує сухий фарш.
Справа в тому, що газована мінеральна вода покращує текстуру фаршу. Але це не всі плюси такої добавки.
Газована вода дозволяє спеціям краще розкритися, а значить, що страва буде смачнішою та ароматнішою.
Варто зазначити, що допускається використання солоної мінералки під час готування, але в цьому випадку кількість солі у фарші слід зменшити.
Багато води додавати не потрібно, вистачить 100 мл на пів кілограма фаршу.
Як тільки газована вода буде додана, слід заготовку добре перемішати і залишити на 10-15 хвилин при кіматній температурі. Після цього можна формувати і обсмажувати котлетки.
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...
Ви плануєте поїздку на кілька днів, а кіт залишається вдома сам? Начебто все готово - вода, їжа, іграшки… Але скільки часу тварина справді може пробути без вашої присутності? І чи не зашкодить їй це, передають Патріоти України. Вік має значення. Малень...