Порада додати каву в макаронні вироби, напевно, викличе здивування у багатьох гурманів. Однак досвідчені кулінари давно дійшли несподіваного висновку: виявляється, макарони і кава чудово поєднуються, передають Патріоти України.
Втім, гарнір все ж таки буде зіпсований, якщо використовувати кавову добавку неправильно. По-перше, з нестандартним інгредієнтом важливо не переборщити. По-друге, каву не можна додавати без соусу.
Перший важливий момент: напій потрібно налити не в ємність, де готується гарнір, а в сковороду, де здійснюється приготування соусу. Кава має опинитися в суміші, що складається з томатної пасти, часнику та спецій, через п’ять хвилин після початку розігріву цієї маси.
Другий важливий момент: використовувати багато напою не можна. Двох столових ложок ложок буде цілком достатньо. Заправте зварені макарони «томатно-кавовим» соусом, що вийшов – і ви отримаєте шикарну страву, що відрізняється незвичайним і дуже приємним смаком.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...