Порада додати каву в макаронні вироби, напевно, викличе здивування у багатьох гурманів. Однак досвідчені кулінари давно дійшли несподіваного висновку: виявляється, макарони і кава чудово поєднуються, передають Патріоти України.
Втім, гарнір все ж таки буде зіпсований, якщо використовувати кавову добавку неправильно. По-перше, з нестандартним інгредієнтом важливо не переборщити. По-друге, каву не можна додавати без соусу.
Перший важливий момент: напій потрібно налити не в ємність, де готується гарнір, а в сковороду, де здійснюється приготування соусу. Кава має опинитися в суміші, що складається з томатної пасти, часнику та спецій, через п’ять хвилин після початку розігріву цієї маси.
Другий важливий момент: використовувати багато напою не можна. Двох столових ложок ложок буде цілком достатньо. Заправте зварені макарони «томатно-кавовим» соусом, що вийшов – і ви отримаєте шикарну страву, що відрізняється незвичайним і дуже приємним смаком.
Ви коли-небудь помічали, що ваша собака ніби відчуває, коли вам погано? Відомий ветеринар та журналістка Дорота Сумінська пояснює: неймовірно чутливий ніс собаки здатний вловлювати найменші зміни в запаху людини, передають Патріоти України. Собаки спра...
Пропуск сніданку може здатися безпечною економією часу, але насправді це сигнал тривоги для вашого організму. Дослідження показують, що відсутність ранкової трапези не лише провокує голод, а й підвищує рівень кортизолу - гормону стресу, а також артеріа...