Багато, особливо початківців, дивуються, побачивши рецепт бісквіту, де до списку інгредієнтів включено крохмаль, передають Патріоти України
До речі, продукт може бути будь-яким – як картопляним, так і кукурудзяним. Ним потрібно замінити приблизно 20-30% борошна. А додають його для того, щоб пиріг вийшов більш сухим та розсипчастим. Особливо актуальною ця порада буде для приготування шарлотки або пирога з будь-якими іншими фруктами, що виділяють сік. До речі, крохмаль не менш часто використовують і при приготуванні вареників, мантів, чебуреків і навіть млинців.
Завдяки нетрадиційному інгредієнту у кулінара з’являється можливість більш тонко розкатати або, як у випадку з млинцями, розливати тісто. При приготуванні цих страв кількість крохмалю, як і в бісквіті, також дорівнює 20-30% об’єму борошна. Наприклад, якщо в рецепті необхідно використовувати 1 кг борошна, замісіть тісто з 800 г борошна і 200 г крохмалю.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...