Багато, особливо початківців, дивуються, побачивши рецепт бісквіту, де до списку інгредієнтів включено крохмаль, передають Патріоти України
До речі, продукт може бути будь-яким – як картопляним, так і кукурудзяним. Ним потрібно замінити приблизно 20-30% борошна. А додають його для того, щоб пиріг вийшов більш сухим та розсипчастим. Особливо актуальною ця порада буде для приготування шарлотки або пирога з будь-якими іншими фруктами, що виділяють сік. До речі, крохмаль не менш часто використовують і при приготуванні вареників, мантів, чебуреків і навіть млинців.
Завдяки нетрадиційному інгредієнту у кулінара з’являється можливість більш тонко розкатати або, як у випадку з млинцями, розливати тісто. При приготуванні цих страв кількість крохмалю, як і в бісквіті, також дорівнює 20-30% об’єму борошна. Наприклад, якщо в рецепті необхідно використовувати 1 кг борошна, замісіть тісто з 800 г борошна і 200 г крохмалю.
Майже кожен власник смартфона стикався з проблемою, коли батарея починає розряджатися буквально за кілька годин - навіть без активного користування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Здається, телефон працює в нормальному режимі, але зар...
Багато людей не уявляють собі нічного відпочинку без свіжого повітря. Одні навіть взимку сплять із прочиненим вікном, інші ж переконані, що зачинена кімната - це запорука комфортного сну. То який варіант справді корисніший для здоров’я, передають Патрі...