Багато, особливо початківців, дивуються, побачивши рецепт бісквіту, де до списку інгредієнтів включено крохмаль, передають Патріоти України
До речі, продукт може бути будь-яким – як картопляним, так і кукурудзяним. Ним потрібно замінити приблизно 20-30% борошна. А додають його для того, щоб пиріг вийшов більш сухим та розсипчастим. Особливо актуальною ця порада буде для приготування шарлотки або пирога з будь-якими іншими фруктами, що виділяють сік. До речі, крохмаль не менш часто використовують і при приготуванні вареників, мантів, чебуреків і навіть млинців.
Завдяки нетрадиційному інгредієнту у кулінара з’являється можливість більш тонко розкатати або, як у випадку з млинцями, розливати тісто. При приготуванні цих страв кількість крохмалю, як і в бісквіті, також дорівнює 20-30% об’єму борошна. Наприклад, якщо в рецепті необхідно використовувати 1 кг борошна, замісіть тісто з 800 г борошна і 200 г крохмалю.
Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...
Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...