Навіщо додавати оцет у пральну машину? Допоможе назавжди забути про набридливу проблему

Якщо у вас вдома живе котик, собачка або інший домашній улюбленець, то проблема великої кількості шерсті по всьому житлу для вас точно не нова. Щоб зібрати цю шерсть по всій квартирі, відчистити від усіх диванів і ліжок, відіпрати від усього одягу потрібно надзвичайно багато зусиль, передають Патріоти України.

Проте хіба не легше запобігти прилипанню таких "сюрпризів" до одягу? У пошуку відповіді на питання, як зробити, щоб шерсть не липла до одягу, насправді може допомогти простий засіб, який є у кожного вдома.

Багато хто і не здогадується, що білий оцет є хорошим засобом від прилипання шерсті до одягу. Під час прання речей у пральній машині невелику його кількість потрібно додати у відсік для прального порошку.

Одяг, оброблений таким чином, після прання припинить "притягувати" до себе шерсть. Якщо на одязі залишиться специфічний запах, його потрібно добре просушити і провітрити, тоді він зникне. Проте потрібно пам’ятати, що білий оцет відрізняється від столового. Для таких цілей не можна замінити перший другим.

До речі, оцет допоможе не лише зробити, щоб шерсть не липла до одягу. Під час його використання у пральній машині він допоможе також очистити її саму. Для цього просто потрібно додати невелику кількість столового оцту у відсік для прального порошку і запустити машинку на довший цикл прання.

Такий спосіб допоможе у першу чергу позбутися хвороботворних бактерій. Якщо ж додавати оцет до прального порошку під час прання у розрахунку 1:3, то це допоможе посилити дію порошку і краще випрати одяг.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...