Навіщо додавати соду до картоплі? Хитрість, яку знають не всі

Картопля - один із головних продуктів на нашій кухні. З нього можна приготувати неймовірну кількість страв від улюбленого пюре до неймовірних вареників і пирогів. Але картопля дуже вибаглива: тут важливо правильно її приготувати, передають Патріоти України.

Виявляється, щоб покращити улюблену страву, достатньо взяти лише один продукт. Що допоможе приготувати смачну запечену картоплю, розберемося з "Главредом".

Як приготувати смачну запечену картоплю

Виявляється, найкраща запечена картопля вийде саме з використанням соди. Саме цей продукт зробить його м’яким, але водночас хрумким.

Річ у тому, що перед запіканням картоплю потрібно відварити. На цьому етапі й потрібна сода — з розрахунку 0,5 ч. л. соди на 1-1,5 кг почищеної картоплі. Саме завдяки цьому завдяки соді з картоплі піде крохмаль і ваша страва при запіканні буде з ідеальною хрусткою скоринкою.

Коли картопля під час варіння стане м’якою, злийте воду. Потім дрібно наріжте розмарин та часник. Обсмажте їх на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.

Застеліть лист пергаментним папером і викладіть на нього картоплю, зверху полийте маслом, на якому смажилися спеції. Запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 20 хвилин. Перемішайте і залиште в духовці до появи скоринки. Готову картоплю викладіть у миску. Додайте до нього підсмажений розмарин та часник, добре перемішайте.

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...