Картопля - один із головних продуктів на нашій кухні. З нього можна приготувати неймовірну кількість страв від улюбленого пюре до неймовірних вареників і пирогів. Але картопля дуже вибаглива: тут важливо правильно її приготувати, передають Патріоти України.
Виявляється, щоб покращити улюблену страву, достатньо взяти лише один продукт. Що допоможе приготувати смачну запечену картоплю, розберемося з "Главредом".
Виявляється, найкраща запечена картопля вийде саме з використанням соди. Саме цей продукт зробить його м’яким, але водночас хрумким.
Річ у тому, що перед запіканням картоплю потрібно відварити. На цьому етапі й потрібна сода — з розрахунку 0,5 ч. л. соди на 1-1,5 кг почищеної картоплі. Саме завдяки цьому завдяки соді з картоплі піде крохмаль і ваша страва при запіканні буде з ідеальною хрусткою скоринкою.
Коли картопля під час варіння стане м’якою, злийте воду. Потім дрібно наріжте розмарин та часник. Обсмажте їх на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
Застеліть лист пергаментним папером і викладіть на нього картоплю, зверху полийте маслом, на якому смажилися спеції. Запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 20 хвилин. Перемішайте і залиште в духовці до появи скоринки. Готову картоплю викладіть у миску. Додайте до нього підсмажений розмарин та часник, добре перемішайте.
26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...