Навіщо додавати в борщ вершкове масло - ефект, який здивує навіть досвідчених господинь

Борщ - національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти України.

Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої страви.Наприклад, деякі додають у суп трохи вершкового масла. Робити це потрібно вже ближче до кінця варіння.

При цьому новачки у кулінарії можуть здивуватися такому компоненту у звичному та класичному частуванні. Але насправді такий додатковий інгредієнт робить смак ніжнішим, допомагає «подружити» решту компонентів у борщі.

Вершкове масло у разі виконує роль соусу – вирівнює смак. При цьому борщ виходить більш насиченим та ситним. Скільки саме масла додавати? Тут все залежить від об’єму каструлі.

Для стандартного обє’му вистачить невеликого шматочка до 80 г. При цьому таку кількість можна поділити на дві частини. Першу можна додати в засмажку, а другу в готовий борщ за п’ять хвилин до зняття каструлі з вогню.

Творить дива! Це тренування може уповільнити старіння на 12 років

п’ятниця, 8 серпень 2025, 5:40

Нове дослідження показує, що всього 75 хвилин бігу на тиждень можуть значно уповільнити біологічне старіння - на цілих 12 років, передають Патріоти України. Вчені проаналізували дані майже 4500, дорослих американців і виявили, що у тих, хто бігає не ме...

Вважаєте свій сніданок корисним? Ці продукти можуть додавати вам зайві кілограми!

четвер, 7 серпень 2025, 18:13

У світі здорового харчування багато хто вважає, що продукти з маркуванням низькожирний, корисний або натуральний автоматично допомагають підтримувати вагу. Проте експерти британської клініки з питань схуднення Optimal You застерігають: не всі такі прод...