Відварена картопля - це ідеальний гарнір, який підходить абсолютно до всіх інших страв. Він чудово доповнюватиме м’ясо, курку, рибу і навіть тушковані овочі. У нього приємний смак і навіть є корисні властивості, на відміну від смаженого “собрата”.
Картопля є бюджетним варіантом, що допоможе вам заощадити. Це тому, що більшість українців вирощують картоплю.
Досвідчені господині під час варіння часто додають шмат вершкового масла прямо в каструлю. Для чого вони так роблять?
Зовсім не для того, щоб поліпшити смак і зробити м’якою текстуру, як може здатися на перший погляд. Цей простий лайфхак допомагає картоплі зваритися набагато швидше, що є чудовим способом заощадити ваш час.
Також часто господині додають ціле пір’я зеленої цибулі, стебла кропу та петрушки, зубчики часнику.
У чому полягають переваги такого готування?
Як виявилося, цей нескладний спосіб допомагає варити найсмачнішу картоплю, яка буквально просочиться ароматом зелені та часнику.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...