Відварена картопля - це ідеальний гарнір, який підходить абсолютно до всіх інших страв. Він чудово доповнюватиме м’ясо, курку, рибу і навіть тушковані овочі. У нього приємний смак і навіть є корисні властивості, на відміну від смаженого “собрата”.
Картопля є бюджетним варіантом, що допоможе вам заощадити. Це тому, що більшість українців вирощують картоплю.
Досвідчені господині під час варіння часто додають шмат вершкового масла прямо в каструлю. Для чого вони так роблять?
Зовсім не для того, щоб поліпшити смак і зробити м’якою текстуру, як може здатися на перший погляд. Цей простий лайфхак допомагає картоплі зваритися набагато швидше, що є чудовим способом заощадити ваш час.
Також часто господині додають ціле пір’я зеленої цибулі, стебла кропу та петрушки, зубчики часнику.
У чому полягають переваги такого готування?
Як виявилося, цей нескладний спосіб допомагає варити найсмачнішу картоплю, яка буквально просочиться ароматом зелені та часнику.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...