Навіщо досвідчені господині насипають сіль у раковину - зробіть це і здивуєтеся!

Забиті труби - це проблема, з якою кожен хоч раз стикався. Для вирішення цієї ситуації не обов'язково купувати магазинні засоби, які можуть неприємно пахнути і ризиковано виглядати, передають Патріоти України.

Навіщо засипати сіль в труби

Сіль для прочищення труб може бути такою ж ефективною, як готові хімічні суміші. Засипаний стакан солі в раковину може врятувати вас, якщо трапилось засмічення. Потрібно просто залишити так на півтори години і пустити дуже гарячу воду. Якщо у вас фаянсова або порцелянова сантехніка, то краще не експериментуйте - вони не люблять окріп.

Вагомий аргумент, для чого сипати сіль в раковину - вона прекрасно позбавляється від забруднень і жирових відкладень. Виступаючи як дезінфектор, сіль також допоможе прибрати неприємні запахи.

Сіль для каналізації теж бути ефективною. Щоб забути назавжди про сморід з унітазу, потрібно протягом тижня щодня робити наступне:

  • всипаємо 2 склянки солі;
  • заливаємо 1 л. окропу;
  • залишаємо на 15 хвилин;
  • спускаємо воду.

Після цього достатньо буде з метою профілактики просто раз на місяць всипати 1 ст.л. солі в зливний отвір.

Джерело: УНІАН

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...