Навіщо досвідчені господині обливають сирокопчену ковбасу окропом: Це цікаво знати

Не варто дивуватися, якщо ви побачите, як господиня чи професійний кухар поливає ковбасний виріб гарячою водою. Справа в тому, що ця дія здається безглуздою тільки на перший погляд, передають Патріоти України.

Насправді, правильне використання окропу не тільки не погіршує смак та консистенцію сирокопченої ковбаси, але й допомагає спростити одну процедуру. Йдеться про позбавлення продукту харчування від оболонки.

Суть лайфхака

Необхідність очистити ковбасний виріб виникає досить часто. Особливі проблеми кулінари відчувають із видаленням натуральної оболонки. Однак є спосіб, що дозволяє помітно спростити цю дію.

Досить просто покласти палку ковбаси в широку та глибоку ємність, після чого ошпарити ковбасний виріб окропом. Бажано, щоб кріп більше потрапив на кінчики ковбасного виробу. Довго не тримати в окропі. За рахунок використання окропу оболонка зніматиметься з продукту неймовірно легко. Але важливо пам’ятати про один нюанс. Поливати окропом можна тільки ту ковбасу, яку ви ще не розрізали.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...