Не варто дивуватися, якщо ви побачите, як господиня чи професійний кухар поливає ковбасний виріб гарячою водою. Справа в тому, що ця дія здається безглуздою тільки на перший погляд, передають Патріоти України.
Насправді, правильне використання окропу не тільки не погіршує смак та консистенцію сирокопченої ковбаси, але й допомагає спростити одну процедуру. Йдеться про позбавлення продукту харчування від оболонки.
Необхідність очистити ковбасний виріб виникає досить часто. Особливі проблеми кулінари відчувають із видаленням натуральної оболонки. Однак є спосіб, що дозволяє помітно спростити цю дію.
Досить просто покласти палку ковбаси в широку та глибоку ємність, після чого ошпарити ковбасний виріб окропом. Бажано, щоб кріп більше потрапив на кінчики ковбасного виробу. Довго не тримати в окропі. За рахунок використання окропу оболонка зніматиметься з продукту неймовірно легко. Але важливо пам’ятати про один нюанс. Поливати окропом можна тільки ту ковбасу, яку ви ще не розрізали.
Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...
Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...