
Не варто дивуватися, якщо ви побачите, як господиня чи професійний кухар поливає ковбасний виріб гарячою водою. Справа в тому, що ця дія здається безглуздою тільки на перший погляд, передають Патріоти України.
Насправді, правильне використання окропу не тільки не погіршує смак та консистенцію сирокопченої ковбаси, але й допомагає спростити одну процедуру. Йдеться про позбавлення продукту харчування від оболонки.
Необхідність очистити ковбасний виріб виникає досить часто. Особливі проблеми кулінари відчувають із видаленням натуральної оболонки. Однак є спосіб, що дозволяє помітно спростити цю дію.
Досить просто покласти палку ковбаси в широку та глибоку ємність, після чого ошпарити ковбасний виріб окропом. Бажано, щоб кріп більше потрапив на кінчики ковбасного виробу. Довго не тримати в окропі. За рахунок використання окропу оболонка зніматиметься з продукту неймовірно легко. Але важливо пам’ятати про один нюанс. Поливати окропом можна тільки ту ковбасу, яку ви ще не розрізали.
Часом ми відчуваємо втому навіть після повноцінного відпочинку. Причина може бути у звичках, які щодня "висмоктують2 вашу енергію. Експерти радять звернути увагу на такі моменти, передають Патріоти України. Нескінченне прокручування стрічки та порівнян...
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...