Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України.
Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за допомогою простої соди, яка є на будь-якій кухні.
Для цього потрібно курку посипати содою на сковороді, а вже потім почати смажити.
Як відзначають досвідчені господині, м’ясо при цьому виходить набагато м’якшим.
Приготування
Перед тим як переходити до курки, спочатку краще смажити цибулю на сковороді. Коли вона стане злегка золотистою, її слід посипати невеликою кількістю соди. Це надасть їй приємнішого кольору, а гіркота продукту зникне.
Після цього у посуд можна викладати шматочки курки. Ще до того, як вона почне смажитися, її слід посипати содою.
На всю сковорідку знадобиться трохи більше половини чайної ложки соди.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...