Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України.
Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за допомогою простої соди, яка є на будь-якій кухні.
Для цього потрібно курку посипати содою на сковороді, а вже потім почати смажити.
Як відзначають досвідчені господині, м’ясо при цьому виходить набагато м’якшим.
Приготування
Перед тим як переходити до курки, спочатку краще смажити цибулю на сковороді. Коли вона стане злегка золотистою, її слід посипати невеликою кількістю соди. Це надасть їй приємнішого кольору, а гіркота продукту зникне.
Після цього у посуд можна викладати шматочки курки. Ще до того, як вона почне смажитися, її слід посипати содою.
На всю сковорідку знадобиться трохи більше половини чайної ложки соди.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...