Навіщо досвідчені господині тримають у туалеті лавровий лист - хитрість, про яку знають одиниці

Як би ретельно і регулярно ми не намагалися прибирати в туалеті, час від час там все одно поселяються неприємні запахи, передають Патріоти України.

Дехто надає перевагу боротьбі з ними за допомогою магазинних засобів, проте такі товари часто досить дорогі. Але насправді є низка простих домашніх засобів, які допоможуть як покращити запах у туалеті, так і зберегти цілим ваш домашній бюджет.

Багатьох може здивувати, навіщо тримати лавровий лист у туалеті. Насправді такий простий кухонний інгредієнт може допомогти, якщо стало актуальним запитання, як позбутися запаху в туалеті народними засобами. Лавровий лист можна використовувати для усунення цієї проблеми двома способами.

Перший спосіб. Можна взяти кілька лаврових листочків і зашити їх в мішечок з тканини. Цей мішечок почепити у будь-якому зручному місці якомога ближче до унітазу або покласти на поличках.

Крім лаврових листочків, з такою ж ціллю можна зашити у мішечок суміш ароматних трав – у такому разі можна застосувати всю свою фантазію та надати перевагу тим ароматним травам, запах яких до душі саме вам.

Другий спосіб. Ще одним способом, як прибрати запах у домашньому туалеті, є спалювання там лаврового листа. Потрібно знайти ємність, яка не боїться впливу вогню, покласти туди один або декілька лаврових листочків і підпалити їх. При цьому варто дотримуватися усіх правил обережності.

Листя під час такого способу повинно не горіти, а тліти. Димом та запахом, який буде виділятися, потрібно обробити приміщення туалету. Але варто пам’ятати, що запах тліючого лаврового листя досить різкий і специфічний, тому такий спосіб обробки може підійти не усім.

Кава та какао з новою силою "схопилися" за смаки споживачів: Американський дієтолог пояснює, який з двох напоїв корисніший для здоров'я

неділя, 19 травень 2024, 5:40

Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...