Навіщо господині ставлять соду під ліжко - назавжди забудете про серйозну проблему

Без соди не кухні не обходиться жодна господиня. Але хоч ми і звикли використовувати соду здебільшого в кулінарних цілях, насправді це універсальний продукт, який здатний допомогти з цілою низкою побутових проблем. Не виключенням є і проблема, як позбутися сильної вологості вдома.

Якщо у вас вдома підвищена вологість, спочатку це може спричиняти незручності та утрудняти дихання. Проте з часом невирішена проблема може призвести до набагато серйозніших наслідків, наприклад, до появи плісняви на стінах та в найбільш вологих місцях.

Для зменшення рівня вологи можна використовувати різні засоби. Проте мало хто знає, як зменшити вологість у квартирі за допомогою звичайної соди.

Сода має хорошу здатність вбирати у себе зайву вологу в приміщенні. Тому корисно буде насипати її у різні невеликі за розмірами ємності і розставити у різних частинах кімнат, в яких спостерігається підвищена вологість.

Корисно буде також поставити ємність з цим продуктом у спальні під ліжком. Сода вбиратиме у себе вологу і не дозволить утворитися плісняві у такому важливому для вашого сну та загального здоров’я місці.

Крім цього, соду можна також використати, якщо пліснява уже встигла з’явитися. Для цього потрібно розвести 1 столову ложку цього продукту у склянці води. Далі у розчині змочити губку та протерти проблемні місця, на яких є пліснява. Далі змити розчин водою і нанести повторно, уже не змиваючи. Такий повторний шар захищатиме поверхні від вторинної появи на них плісняви.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...