Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України.
Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але господині віддають перевагу курячому фаршу.
Для приготування м’ясних оладок знадобиться:
Як готувати
Очищену цибулю потрібно дрібно нашаткувати, а потім змішати її з фаршем і додати яйця. Потім все потрібно розмішати до однорідної маси, додати сіль і спеції.
Готову суміш потрібно залити кефіром і ретельно перемішати, після чого додати борошно.
Тісто потрібно вимісити так, щоб воно мало консистенцію сметани.
Можна також додати в тісто розмочений у кефірі батон або відварений рис, але на любителя.
Після цього можна починати смажити м’ясні оладки.
Смажаться коржики на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні. З кожного боку потрібно обсмажувати таку котлету по 2-3 хвилини.
До столу можна подати зі сметаною або з картопляним пюре.
Смачного!
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...