
Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України.
Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але господині віддають перевагу курячому фаршу.
Для приготування м’ясних оладок знадобиться:
Як готувати
Очищену цибулю потрібно дрібно нашаткувати, а потім змішати її з фаршем і додати яйця. Потім все потрібно розмішати до однорідної маси, додати сіль і спеції.
Готову суміш потрібно залити кефіром і ретельно перемішати, після чого додати борошно.
Тісто потрібно вимісити так, щоб воно мало консистенцію сметани.
Можна також додати в тісто розмочений у кефірі батон або відварений рис, але на любителя.
Після цього можна починати смажити м’ясні оладки.
Смажаться коржики на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні. З кожного боку потрібно обсмажувати таку котлету по 2-3 хвилини.
До столу можна подати зі сметаною або з картопляним пюре.
Смачного!
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...