Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України.
Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але господині віддають перевагу курячому фаршу.
Для приготування м’ясних оладок знадобиться:
Як готувати
Очищену цибулю потрібно дрібно нашаткувати, а потім змішати її з фаршем і додати яйця. Потім все потрібно розмішати до однорідної маси, додати сіль і спеції.
Готову суміш потрібно залити кефіром і ретельно перемішати, після чого додати борошно.
Тісто потрібно вимісити так, щоб воно мало консистенцію сметани.
Можна також додати в тісто розмочений у кефірі батон або відварений рис, але на любителя.
Після цього можна починати смажити м’ясні оладки.
Смажаться коржики на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні. З кожного боку потрібно обсмажувати таку котлету по 2-3 хвилини.
До столу можна подати зі сметаною або з картопляним пюре.
Смачного!
Люди з пониженим артеріальним тиском часто вважають себе здоровими. Насправді, як надто низький, так і надто високий тиски несуть ризик ускладнень, а також можуть стати причиною серйозних проблем зі здоров'ям. Про всі ризики розповіли фахівці з Samitiv...
Чимало людей не відмовляться посмакувати ввечері морозивом, особливо коли надворі спека. Однак такі солодощі можуть призвести до підвищення рівня глюкози в крові, що впливає на сон та загальне самопочуття.Про це повідомляє портал Interia Kobieta. Дієто...