М’ясні страви - це смачно, ситно та дясить легкі у приготуванні. Вони неймовірно смачні, тому завжди мають успіх на будь-якому столі, передають Патріоти України.
Найчастіше при приготуванні м’яса по-справжньому смачним виходить або бульйон, або шматок яловичини. Однак існує хитрість, завдяки якій і рідка частина страви набуде апетитного аромату, і м’ясо звариться ідеально. Разом з Рixelinform розповімо про неї.
Економні господині знають один хитрий спосіб, з яким ваша яловичина після приготування буде ще м’якшою і звариться набагато швидше. Такого ефекту можна досягти за допомогою бананової шкірки.
Дослідження підтверджують, що вона багата на кілька ключових поживних речовин, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири та незамінні амінокислоти. Саме тому господині використовують шкірку в кулінарії.
Необхідно помістити яловичину в каструлю та залити водою. Бананову шкірку потрібно ретельно промити та покласти в каструлю. М’ясо потрібно поставити на вогонь та знімати шумівкою піну. Через 20-30 хв. яловичина буде майже готова — саме в цей момент шкірку потрібно витягнути з каструлі, а замість неї додати овочі.
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України. Все можна зіпсувати, порушивши технологію пригот...
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...