Навіщо класти болгарський перець в окріп перед приготуванням страв - ви будете здивовані

Досвідчені кулінари добре знають, що деякі овочі, як-от помідори чи капуста, потрібно перед приготуванням ошпарювати окропом, що полегшує процес і покращує смак кінцевої страви. Але мало хто здогадується, що ця кулінарна хитрість корисна і для болгарського перцю. Особливо якщо ви збираєтесь його фарширувати, передають Патріоти України.

Завдяки попередньому обдаванню окропом страви з болгарського перцю гратимуть новими фарбами, оскільки овочі будуть м'якими, ароматними й ніжнішими. Крім окропу, вам також знадобиться звичайна кухонна сіль.

Що потрібно робити? До глибокої ємності налийте кип'ячену воду і розчиніть у ній одну чайну ложку солі, опустіть перці, які плануєте готувати. Залиште їх у воді щонайменше на 5 хвилин. Після закінчення цього часу овочі стануть м'якими й еластичними. М'якоть позбудеться неприємної гіркоти, а самі перці буде легше фарширувати. Якщо ви збираєтеся готувати саме таку страву, цей лайфгак стане незамінним на кухні.

А якщо потрібно легко зняти шкірку з болгарського перцю, можна залишити овочі в окропі на 10 хвилин. Тоді перці стануть ще ніжнішими і будуть просто танути в роті.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...