Навіщо класти чорний одяг у солону воду перед пранням - хитрість, яка врятує ваші речі

Чорний одяг може швидко потьмяніти після кількох прань. Тому для їх підтримки потрібний спеціальний догляд, передають Патріоти України.

Як зазначає портал santeplus, проста хитрість із сіллю дозволить зберегти відтінок вашого чорного одягу. Це просто, економічно і, перш за все, ефективно, якщо ви знаєте, як його використовувати.

Як зберегти колір чорного одягу за допомогою солі

Щоб використати цей трюк, вам знадобиться:

  • 100 г солі
  • 1 склянка оцту
  • таз із водою

Змішайте інгредієнти в тазі з водою і замочіть у ньому свій чорний одяг. Залишіть препарат діяти на кілька хвилин: він закріпить чорний колір на речах. Сіль є ідеальним інгредієнтом для збереження чорного кольору, тому що вона фіксує колір і запобігає розтіканню пігментів, що фарбують. А у поєднанні з оцтом сіль працює ще ефективніше.

Це варто знати! Як отримати вітамін D, якщо немає сонячного світла

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:32

Важливість вітаміну D для підтримки оптимального стану здоров'я не можна недооцінювати. Зазвичай наш організм синтезує його під впливом ультрафіолетових променів групи В (УФ-В) сонячного світла. News Bytes розповів про декілька продуктів харчування, як...

Смачно і економно! Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:10

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ...